You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Müslüman feminizmi” yeri????

Anket Başlığı: Müslüman kadınlar feminizmi

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Olur olabilir 2 (50.00%)
Olmaz kesinlikle 2 (50.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 4 (100%)

Müslüman feminizmi” yeri????

_HAFIZ_
RE: Müslüman feminizmi” yeri????
5. cüzün 3 sayfasının ilk ayetinin ortasında diyo zaten fessalihatu kanitaatun diye. saliha kadınlar itaatkardır.. ayrıca bi de gördüğümüz fıkıh derslerinde hocalarımız hep şunu örnek verirler koca içkici olsa bile kadın mezzesini hazırlamak zorundadır. koca oruç tutmasa ramazanda kadın onun yemeğini hazırlamak zorundadır.
elbet bir gün öleceksin imamın eline düşeceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Müslüman feminizmi” yeri????
selam dua ile ALLAHIM SANA BİNLER KERE ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN ANADAN BABADAN DOGDUM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE DOGDUM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN MAHMUTEFENDİ GİBİ BİR BÜYÜK ALİMİN KURSUNDA HAFIZLIGI BİTİRDİM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN İMAMHATİP BİTİRMEYİ NASİP ETTİN ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN ÜLKEMDE Kİ ALİMLERE MÜNKİR ETMEDİN BENİ ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN SANA BİNLER KERE ŞÜKÜRLER OLSUN ALİMLER HOCALAR BİZLERE DİNİMİZİ TAHARAT ALMAYI NAMAZ KILMAYI ÖGRETİYOR ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİ AYAGIMI İSLAM DİNİNDE SABİT KIL AMİİN selam dua ile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.