You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Müslüman feminizmi” yeri????

Anket Başlığı: Müslüman kadınlar feminizmi

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Olur olabilir 2 (50.00%)
Olmaz kesinlikle 2 (50.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 4 (100%)

Müslüman feminizmi” yeri????

Acemi Üye
RE: Müslüman feminizmi” yeri????
Selam dua ile arkadaşlar cok şaşırdım yazılarınızı okuyunca tabiki kendime kızdım şimdi bu konu müslüman feminizmi” bir üniversitede tartışma konusu bende sizin görüşlerinizi merak ettim ve bu konu hakkında olumsuz düşüncelerinizi saygı duyarım biz fitne CIKARMAK islam fıkıh dışında kafamızdan konuşmayız bütün insanlar bizim için bilgi bilgimediklerimizin ısıgıdır cok şey ögrenebiliriz birbirimizden forum bozulma gibi bir durum olmaz allahıma şükürler olsun cok üzüldüm detaylı yazmak isterdim ama gerek yok allah biliyor şüphesiz hakkınızı helal edin bütün kardeşlerim hakklarını helal etsin benim üyeligimi silmenizi rica ediyorum yazdıklarımıda SELAM DUA İLE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Kardeşim lütfen böyle yapmayın..Benim yazdıklarıma alındıysanız siz hakkınızı helal edin..

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
coco69 o yorum sizin şahsınıza/konunuza değildi.Lütfen alınmayınız.Yorum yönetimeydi.Konularınızı düşüncelerinizi bekliyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Senin mesajlarını silmedik hangi mesajların silindi.Rahatsız olduğun foruma uygun olmayanları silelim benim dikkatimden kaçmış o konu.Sadece bir konu için böyle davranmayın vardır tabiki daha konular bunları bulup silinir.Dediklerini dikkate alıyorum.o konuylada ilgileneceğim.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.