You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Muska taşımak iyimidir ?

Muska taşımak iyimidir ?

Acemi Üye
Muska taşımak iyimidir ?
nuska taşımak iyimidir? cinci kişilerin nuska yazması taşımamız iyimidir ? yksa ayet mi yazılmalı . kısaca hangi tür nuskalar üstmzde taşınr
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Muska taşımak iyimidir ?
Okunması tavsiye edilen belli sure ve ayetleri sürekli -zikretmekten- daha faydalı ve güzel bir seçenek göremiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yukarıdaki kardeşin dediklerine aynen katılıyorum.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Öncelik kendimizin Kuranla meşgul olmasıdır.Bu konuda ikinci çare olarak bir hocaya gidilmeli.

Şunu unutmayın sizin okuyacağınız bir Fatiha Suresi,Hoca'nın yazacağı uzun bir sureden daha efdaldir.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İyi veya kötü diyemem de benim bakış açım; Namaz verilmiş bizlere ve her hür kişinin kendi miracı Allah'a taleplerini dile getirebildiğin bir eylem, içini dışını, zaaflarını, günahlarını, korkularını en iyi sen bilirsin der uzak dur derim, he olabilir vardır elbet iyi hocalar bir nebze okunmak vs anlaşılır da devir çok kötü ve kişi vicdanı ile devamlı baş başa başkası buna ne cevap ne ilaç olur bilemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
kendini telkinle Allah aşkına kıyaslama olmaz ama insanlar katliam yapıyor o kadar soğukkanlı, her türlü haltı yediği halde korkmuyor sen niye korkuyorsun arkadaşım, korkma, at o kötü hali üzerinden, sen yeryüzünde halifesin, kim ne yapıyor ulen bana de haykır bağır kendine telkin et hayırdır gardaşş de :D biraz rahat bırak kendini
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Sadece muskadan medet ummak doğru olmaz.Herşey ALLAH C.C izni dahilinde olur.Felak-nas ve Ayeti el kürsi var bu durumlar için.

Peygamber efendimizin muska tavsiye ettiğini yada taşıdığına dair bir bilgim yok,bizim rehberimiz Hz.Muhammed(s.a.v) olduğuna göre,O'nun tavsiyelerine uymalı...
Gittiğin yol doğru bir yere gitmiyorsa,yaptığın sadece ayaklarına eziyettir..!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.