Cinciler..
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Muska taşımak iyimidir ?
Muska taşımak iyimidir ?
nasıl gitmişim o adama ya
Muska bidattır! Muskaya fayda veriyor cini defediyor demek ŞİRKTİR! Sen Allah'a güvenme bi kağıt parçası korusun seni yok ya başka emrin! AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN!
çünkü size yazılan muska, o anki psikolojik rahatsızlığınızı artırmak, tabiri caizse kafayı yedirmek için yazılır. ve bu arada mal varlığınız tespit edilir. onları gözden çıkaracak kadar hastalanıncada elinizden alınır.
şu inanç kesinlikle yanlıştır. şu hoca para almıyor, Allah rızası için yapıyor, gerçek hocalar para almaz.. v.s
doğrusu bu işi yapanlar ya para için yapar, yada kadınların bedeninden faydalanmak için yapar.
para almamasının sebebi şudur: gittiğinizde sizden bin lira istese gözünüze batar. bunu bildiği için para için yapmıyorum der ve almaz. amacı; sizi yeterli derecede rahatsız edebilmek için size muska yazabilmektir. yaptığı şeyleri tedavi amaçlı sanar ve oyununa gelirsiniz. bugün kavga döğüş bin lira alacağına, yarın yüzbini seve seve getireceğinizi bilir. bu arada yazdığı muskalarla size cinleri musallat eder ki değil bin lira herşeyinizi feda edecek hale getirir. yani yoğurdun mayalanmasını bekler. (gençleri uyuşturucuya alıştırmak için ilk önce bedava vermeleri gibi.) siz olgunlaşıncada ben halledemedim. çok iyi biri var kesin halleder ama parayla bakıyo der. sizi anlaşmalı arkadaşına yönlendirir. sizde canınız burnunuzda olduğu için para önemli değil dersiniz ve böylece sağma işlemine başlanır.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi