You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Muska taşımak iyimidir ?

Muska taşımak iyimidir ?

Acemi Üye
RE: Muska taşımak iyimidir ?
muska taşıyordum .. artık bgnden itibaren tşaımıyrum . çnkü ayet filan değil di içi . adam allaha inanıp peygambere inanmadığını öğrendik Sad Sad Sad nasıl gitmişim o adama ya Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Böyleleri İnsana bol bol "La havle vela kuvvete illa billah...." Çektiriyor...Arkadaşım yapmayın böyle şeyler, inanmayın şunlara...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya hu bırakın cinciyi periciyi. Akıl alır yerlere gidin Allah'ınızı severseniz! Milleti dolandıran adamlara para vermem ben! O kadar güveniyorsa kendisine kalksın o dualarıyla savaşları durdursun! Kendisine hayrı olmayandan 2-3 ibranice şey karalayıp sala cin girmiş yok efendim büyü yapmışlar deyipte para soyandan korkun! Eğer gerçekten alim bir zatsa gerçek CİNCİ tabir ettiğimiz insan ise zaten parasız yapar o işi... Halk arasında böyle insanlar var Allah dostu olanlar yok değil ama herkes CİNCİ değil! Sen musta konusuna gelince muskadan medet umum boynuna takacağına oku AYETEL KÜRSİ'yi korkma hiç bir mahluk musallat olamaz!

Muska bidattır! Muskaya fayda veriyor cini defediyor demek ŞİRKTİR! Sen Allah'a güvenme bi kağıt parçası korusun seni yok ya başka emrin! AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
muska taşımak kesinlikle zararlıdır. hem madden hem manen.
çünkü size yazılan muska, o anki psikolojik rahatsızlığınızı artırmak, tabiri caizse kafayı yedirmek için yazılır. ve bu arada mal varlığınız tespit edilir. onları gözden çıkaracak kadar hastalanıncada elinizden alınır.

şu inanç kesinlikle yanlıştır. şu hoca para almıyor, Allah rızası için yapıyor, gerçek hocalar para almaz.. v.s
doğrusu bu işi yapanlar ya para için yapar, yada kadınların bedeninden faydalanmak için yapar.
para almamasının sebebi şudur: gittiğinizde sizden bin lira istese gözünüze batar. bunu bildiği için para için yapmıyorum der ve almaz. amacı; sizi yeterli derecede rahatsız edebilmek için size muska yazabilmektir. yaptığı şeyleri tedavi amaçlı sanar ve oyununa gelirsiniz. bugün kavga döğüş bin lira alacağına, yarın yüzbini seve seve getireceğinizi bilir. bu arada yazdığı muskalarla size cinleri musallat eder ki değil bin lira herşeyinizi feda edecek hale getirir. yani yoğurdun mayalanmasını bekler. (gençleri uyuşturucuya alıştırmak için ilk önce bedava vermeleri gibi.) siz olgunlaşıncada ben halledemedim. çok iyi biri var kesin halleder ama parayla bakıyo der. sizi anlaşmalı arkadaşına yönlendirir. sizde canınız burnunuzda olduğu için para önemli değil dersiniz ve böylece sağma işlemine başlanır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-10-2014, Saat:07:00 PM, Düzenleyen: beşer.
Profesör
Zeynep seni panik atak yapan olay nedir özel değilse anlatabilir misin belki daha kolay yardimci oluruz
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.