You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
MOLA
yorucu bir yazın sonunda artık bir mola alma zamanı geldi diye düşünüp bi kaç günlüğüne de olsa istanbuldan uzaklaşmak istedik

şimdilik bir hafta diye düşünüyorum ama belli olmaz özler erkende de gelebilirm gülücük

siteyi site sakinlerine
hepinizi de Allah'a emanet ederim.
haklar helal edile. benden yana helal olsun
hoşçakalın
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-08-2009, Saat:11:48 AM, Düzenleyen: Reyyan.
© 9492.698875 ©
RE: MOLA
oy oy oy kaynanamcim nerelere gidiyon :D kizini da al git yaninda anladin bak özlemiş seni ifade anam da anam die tutturdu kahkaha

hayirli tatiller inşallah...hayirla gidip hayirla dönesin yoklugun hissedilir emin ol sende çok kalma abartma yani :D kaynana kismina çok gezmek olmaz Tongue benimde hakkim var sende helal hoş olsun selametle yolun acik olsun inşallah :D rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
efladımm kaç kere dicem verilen kız geri alınmaz :sırıtık:

kaynanana karışma sen öyle gidiyorum ama gözüm üstünüzde hee ona göre Big Grin

burada niki de dönüyor bugün yolda yarın inşallah istanbulda

yani sizi yalnız bırakacağımızımı sandınız :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Biriniz gidiyo biriniz geliyo sizi işbirlikciler sizi anladin aman gidin :D bende gidecegim ama daha zaman var :sırıtık: özlicem kaynana seni Tongue bana yaz hergün ben düzenler kizina gösterrim kahkaha kizin merak etmesin ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
yaaw ıyıde kardesım sen bana nedne sormuon gıdıom ızın verıon mu dıe hanı nerde kaldı kardeslıgımız en son ben duyuyom bunlrı Sad

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
bende baklavasını ıstıorm :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.