You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Minik Kalbe Du'a Gönderelim....

" HACI "
Esselamualeykum salih dostlarım!

guldeste89 adlı kardeşimizin yeğeni ağır hastaymış bana mesaj atıp rica etti kardeşlerimizin du'asını istiyorum konu açar mısın diye...hakkı üzerimde kalmasın güzel gönlünüzden avuçlarınıza yeğeni için du'a dökmenizi rica ediyor....RABBIM YA ŞAFii sıfatıyla şifa ihsan eylesin en kısa zamanda Ayşegülcüğüm küçük kardeşimize ve tüm mü'min hastalara inşaAllah amin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-12-2009, Saat:06:35 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Minik Kalbe Du'a Gönderelim....
Aleykümselam Allahım şifa versin inşallah sevdiklerine bağışlasın annesine babasına bağışlasın
Allah kimseyi darda koymasın amin amin amin...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-12-2009, Saat:02:31 PM, Düzenleyen: sehrigiz.
" HACI "
RABBIM cümlemizden razı ve hoşnut olsun.....çok teşekkür ederim du'alarınız sayesinde miink kardeşimiz iyiymiş çok şükür hepiniz sağolun..... gülücük

slm ve baki muhabbetle......
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
çok sağol hepinizden Allah razı olsun düzeldi 1aya yakın hastanede yattı ama kalktı Allaha şükür
Hayatı sen aldıktan sonra ölmek, şeker gibi tatlı şeydir
Seninle olduktan sonra ölüm, tatlı candan daha tatlıdır...
İnsan vardır, değerlidir dertler içinde;
İnsan vardır, hayır yok Dünyaya gelişinde
Ne büyük yanılgı, ne büyük aldanıştır
"İnsan" diye anılmasının her ikisinin de...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.