You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Merhabalar kardeşlerim

Merhabalar kardeşlerim

Profesör
RE: Merhabalar kardeşlerim
önceliklre hoşgeldiniz. açtığın bütün konuları sildim. birdaha soru sormak istersen lütfen aklı başında sorular sor burda hiç kimse ne rabbimizi ne peygamberimizi ne de kuranımızı yargılayamaz ok. birdaha bu tür bir konu açarsan siteden uzaklaştırılırsın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Neyse arkadaşlar sizin sorularıma cevap vermeyeceğinizi anladım.İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Rab ışığınızı gönlünüze deydirsin.Amin.bye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
burda biz her soruya cevap vermeye çalışırız. tabiki müslüman olmayanlarada kapımız açıktır. onlarıda aydınlatmak isteriz. ama sizin sorularınız beni rahatsız etti.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.