Öncelikle merhaba arkadaşlar.Sınavlarım bitince özellikle dini konular üzerinde araştırma yapmaya başladım.Hani hep duyduğumuz bi laf vardır islamı yok etmeye çalışıyorlar vs diye, açıkcası bu sözler önceden bana komik ve saçma gelirdi ta ki araştırma yapmaya ve bazı şeyleri görmeye başlayıncaya kadar.Sanat,bilim,felsefe adı altında sürekli islamı yok edici,aşağılayıcı bi tavır var.Onlarca din arasından neden bunca kişi sadece islama saldırıyor? Müslümanlara barbar,terörist kendilerine barış yanlısı diyorlar ama neden yıllardır müslüman kanı akıyor? Bu islam kini niye?
Bu sorular beni çok düşündürdü hatta gece uykumdan etti.Bende gece yarısı kalkıp bu siteye üye olmaya karar verdim.Bütün bu soruları,olayları değerlendirince İslamın tek doğru din olduğuna karar verdim.Dini inancım zayıf.Bu sitede islami öğrenmek daha sonra da bu saldırılara karşı savunmak istiyorum.
İslamı öğrenmeye neyle başlamalıyım hangi kitapları okumalıyım;önce Kuranı mı öğrenmeliyim yoksa önce kitap mı okuyayım? bana yardımcı olursanız çok sevinirim