You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
Merhaba
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Sınavlarım bitince özellikle dini konular üzerinde araştırma yapmaya başladım.Hani hep duyduğumuz bi laf vardır islamı yok etmeye çalışıyorlar vs diye, açıkcası bu sözler önceden bana komik ve saçma gelirdi ta ki araştırma yapmaya ve bazı şeyleri görmeye başlayıncaya kadar.Sanat,bilim,felsefe adı altında sürekli islamı yok edici,aşağılayıcı bi tavır var.Onlarca din arasından neden bunca kişi sadece islama saldırıyor? Müslümanlara barbar,terörist kendilerine barış yanlısı diyorlar ama neden yıllardır müslüman kanı akıyor? Bu islam kini niye?
Bu sorular beni çok düşündürdü hatta gece uykumdan etti.Bende gece yarısı kalkıp bu siteye üye olmaya karar verdim.Bütün bu soruları,olayları değerlendirince İslamın tek doğru din olduğuna karar verdim.Dini inancım zayıf.Bu sitede islami öğrenmek daha sonra da bu saldırılara karşı savunmak istiyorum.
İslamı öğrenmeye neyle başlamalıyım hangi kitapları okumalıyım;önce Kuranı mı öğrenmeliyim yoksa önce kitap mı okuyayım? bana yardımcı olursanız çok sevinirim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
RE: Merhaba
Bana hocamın tavsiyesi kardeşim Kur'an'ın mealini artı tefsirini okumamdı...
Eğer kitap tavsiyesi istersen sana iki tane çok güzel kitap tavsiye edebilirim... Hatta bir set var çok faydalı...
Set dört kitaptan oluşuyor.. Ama ben de sadece bir tane var... Temel şeylerden bahsediyor...
İlmihallere de göz atmayı unutma...
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
merhaba kardeşim öncelikle hoş geldingülücük
Hem kuran-ı kerim öğrenip hem de kitap okuyabilirsin...
güzel bir roman olup aynı zamanda içeriği bilgi dolu olan 'AKİBET' kitabını tavsiye edebilirim.Bitirdikten sonra yenilerinide tavsiye edebiliriz inş...
[Resim: akibet_-large.jpg]
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hoş geldin
Üyeliğin hayırlı olsun gülücük
Ruhul beyan tefsirini okumanı tavsiye ederim
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Hoşgeldiniz.. Hep aramizda gormek isteriz.. gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.