You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: merhaba,
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bilim? hangi bilim? kendi kanunları için sabitlikten bahsedemeyeceğimiz bilim? 3-5 asır önceki bilim adamları ile şu anki bilim adamlarının bildikleri şeyler ve inandıkları şeyler arasında büyük farklar var, e madem bilim mutlak bilgi kaynağıydı asırlardır neden değişiyor? esasları dahil pek çok şeyi değişiyor. ben bilimi, bilimsel içeriği reddetmek için söylemiyorum bunları. sadece din mensubu olmayan kişiler bilimi kendilerinin alanıymış gibi görmekteler, ki senin yaratılışın olmadığına delil dediğin pek çok şeyi yaratılışa delil olarak açıklayan da çıkar. bilim hakkında daha ortak bir algı yok, kesinleştirilmemiş zanni bilgileri dinleştirip gidiyor şu an sözde bilim peşindeki dinsizler Allah hayır etsin sonunuzu.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sen o ülkelerde islamın uygulandığını mı sanıyorsun

dünyaya islam hakim olsaydı
ne kan olurdu ne de göz yaşı
nede senin gibi dinsizler...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
"çünkü kurana bakarsak dünyanın düz değilde yuvarlak olduğunun bile farkındalığında olmayan biri tarafından kaleme alınmış ... "

TÖVBE HAŞA icon

dinle sözüm al nasihat
dağları da kış incitir
cahil ile etme sohbet
her sözü bir baş incitir
BOŞ ZAMAN YOKTUR ! BOŞA GEÇİRİLEN ZAMAN VARDIR ...

Çok malın köleliğide çok olur! YAŞASIN ASİL YOKSULLUĞUM ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.