You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: merhaba,
hakaret olmadığı sürece kimse banlanmaz
herkes düşüncesini yazmakta özgürdür

inşaAllah seni de inançlı biri yapmak nasip olsun bize de
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Temel olarak şunu esas alıyoruz; İslam düşmanları düşmanımızdır. Gelip buraya güzel bir dille düşüncelerini aktarmandan dolayı, yani dinsiz olduğundan dolayı kimse sana ban atmaz. İslam düşmanı olmadan da pek tabii dinsiz olabilirsin. Umarım mesajlar böyle, saygı ve sevgi çerçevesinde devam eder gülücük
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bende aynı şekilde saygının önemli olduğunu düşünüyorum, ama ayrıştırmamız gereken bir nokta var; ben islam dinini saygıdeğer bulmuyorum, eğer öyle bulsaydım bu dinden çıkmazdım, size şu anlamda saygı duyuyorum ''sizlerin inanma hakkına saygı duyuyorum''; inandığınız dine değil, bende aynı şekilde ''inanmama hakkım''a saygı beklerim, hakaret etmem, saldırıda bulunmam, ama yapım gereği sorgulayan bir insanım ve en doğru gibi gözüken şeyden dahi şüphe ederim, eleştirmekten korkmam ve dogma fikirlere kapılmam, kimsenin inancıyla dalga geçmiyorum...

Ben de kendi adıma umarım buradaki birilerinin gerçeğin çekici kokusunu duymasını sağlayabilirim ve onu gerçeklerle dolu, bilimin gizemlere açıklık getirdiği ve tek dayanağı akıl olan, bir dünyanın tadına varmasını sağlayabilirim ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
DİKKAT
şeytan tüyü var... karizm
kolay alışırsın zor vazgeçersin...

Hani birisi vardır moralin bozukken bile onunla günlersin ya. He işte o benim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yaş kaç inci
DİKKAT

Hani birisi vardır moralin bozukken bile onunla günlersin ya. He işte o benim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ama insanlar kendilerinin akıllı olduklarını sanırda çoğu öyle değildir inci...
Akıl sahibi biri İslam dininin ne kadar yüce ve evrensel olduğunu her soruya bir cevabı olduğuu bulabilirdi...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
laf olsun diye sordum rutin üye işlemleri :p
DİKKAT

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.