You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mayıs Ayı Üyesi Seçimi

Anket Başlığı: Mayıs Ayı Üyemizi Seçiyoruz

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Merv- 8 (47.06%)
Nazlıcan 9 (52.94%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 17 (100%)

Mayıs Ayı Üyesi Seçimi

General
RE: Mayıs Ayı Üyesi Seçimi
Yarışmada aday gösterileceğimi bilseydim baştan yazılmamı istemezdim, zaten bu tip adaletsiz seçimlere hep karşı çıkmışımdır. Ne yazık ki bazı oylar kullanıldıktan sonra çekilmiş oldum, diğer adaylara yazık oldu haha gülücük Bana oy verebilecek kişileri biliyordum, iki kişi oy verir dedim ama üç kişi vermiş, üçüncü kim merak ediyorum doğrusu gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ben kimseye vermiyorum oy çünkü saçma geliyor ayın üyesi olunca ne oluyoki :D
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Ayın üyesi anketine seçilen isimler ayın üyesine layık görünmüş kişilerdir içlerinden birisine sadece bu ünvanı vermek için üylerin oyuyla belirliyoruz.İşin özü bunda kazanan kaybeden yoktu ve anketten ayrılmanızı istemezdim.Başka zamana inşallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Neye göre kime göre belirleniyor.. Mümkünse beni aday göstermeyin hiç bir zaman, çünkü en hak ettiğim zamanda aday gösterilmedim, şu anki aday gösterilecek kimse olmamasından dolayıydı.. Polemik oluşmasın, amacım bu değil hadi iyi geceler
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yoo olay o değil ki tamam gördünüz de, oy verenler şuna göre oy vermezler; foruma katkıya vesaireye (Bu seçimlerde bile böyledir) sadece sevdikleri kişiye oy verirler gülücük O yüzden ben aday olmak istemedim, siz yapın anketinizi seçin işte bir şey dediğim yok gülücük Sizden de istediğim beni aday göstermeyin, seçildiğimde başım göğe ermeyecek gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.