You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
MAHER ZAIN <3

Esselamü Aleyke (Arapça)

Esselamü Aleyke (İngilizce-Arapça-Türkçe)

Selam Sana Muhammed (S.A.V)

Maşallah (Türkçesi) -FAVORİM-

Maşallah (Arapça)

Mevlaya Salli (Arapça)

Mevlaya Salli (Türkçe)

Muhammed (Arapça)

NERDESİN -FAVORİM 2-

Ya Nebi Salam Alayke (Arapça)

HEPSİNİ TEK TEK DİNLEMİNİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: MAHER ZAIN <3
Şu maasallahin turkcesini dugun girisim yapmayi dusunuyorum (:
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Selam Sana Ve Neredesinde çok güzel o üçünün yeri ayrı bi güzel bende... Maşallah'ın arapçası ise üzgün olduğum anlarda çok fayda ediyor bana gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Bizim dugunler calgisiz olmaz ama bakalim ileride sevebilcegim biri olur evlenmeye karar verirsem heralde omun dedigi olur hayirlisi.. gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizim buralardada kırık havasız çiftetellisiz düğün olmaz gülücük Açıkçası şu 1-2 sene öncesine kadar bende diyordum evlenirsem şöyle çalgı tutçam şöyle göbek attırcam gülücük Geçen ramazan risalelerle tanıştım şimdi ise kesinlikle karşıyım gülücük Evde bilgisayar var zaten olmasada bitane laptop 2 tanede kolon kiralıycam aşağı yukarı 80-100 e bitiririm belki para bile vermem gülücük Bende ilahi arşivi var zaten seçtiğim 80 tanede en güzel parçaların olduğu özel bi albüm var millete yemek esnasında yatsı ezanına kadar ilahi sefası sonrasında bi yasin yasinin ardından gece 11 e kadar Risale sohbeti onun devamında takı töreni sonrada evli evine köylü köyüne evli olmayan sıçan deliğine hesabı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.