You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
lütfen yardım
arkadaşlar kücükken yani 12-13 yaşlarımda sanırım buluğ çağındaydım yaptığım şeyleri anlatmak beni utandırıyor ağlıyorum her seferinden nefter edip tövbe etmek istiyorum salakım aptalım şerefsizim ben çok pişmanım lütfen biri özel mesaj atsın soruyu ordan yazıcam çok utanıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: lütfen yardım
Özel Mesaj sistemi kapalı

Ama sıkıntın herneyse
Zaten yaptığın şeylere pişman olmuşsun
Tövbe edip allahın rahmetine Sığın
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Eğer anlatırsan yardımcı olabilirim. Korkma burada ne sen beni tanıyorsun ne ben seni. Varıpta mahallene bakın bakın bu neler yapmış diyecek halimiz de yok gülücük Onun için zina da yapmış olsan biz kötü gözle bakmayız... Efendimizin hadisi böyledir... Eğer anlatmak istersen buyur dinlerim kardeşim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sitede bayan kardeşlerin de olduğunu düşünerek sorunuzu genel olarak yazın.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
günah yaşları bu kadar mı düşmüş 12-13 Sad Rabbim çocuklarımızı şaşırtma

Rabbimin kullarını sever bazı ayıp günahlarının üstünü örter..aşikar etmez ..sen ALLAH ına sığın günahlarından tövbe et bol bol ..gerisi yaradanımıza kalır
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-10-2014, Saat:09:09 AM, Düzenleyen: Noyan.
Üye
Anlatmana gerek yoktur. Yaptığın günahları tamamen terkedeceksin, arkasından tevbe ve dua edeceksin ve arkasından İslam'ı, İslam'ın hassasiyetiyle yaşayacaksın. Başka da yoktur.
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.