You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
RE: Lütfen yardım.
Allah razı olsun hepinizden evet evden ilk ayrılışım ilk gurbete çıkışım. Z4F3R_ kardeşiminde dediği gibi gerçekten çok zor çeken bilir. Ne kadar çok zor deselerde nakil yoluyla memlekete gitme şansım var. Hergün dua ediyorum, Allah'ım dualarımı geri çevirmez inşallah. Sizlerdende dualarınızı bekliyorum. Allah hepinizden tekrar razı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Lütfen yardım.
en büyük derdin sıkıntın bu olsun kardeşim..şu zamanda öyle sıkıntı içinde,savaşın içinde yaşayan müslüman kardeşlerimiz var ki..biz bu dünyanın keyfini çekiyoruz desek yeri var..aç değiliz ,açıkta değiliz , işimiz gücümüz ,vatanımız var elhamdülillah ..

keşke tek derdimiz özlem olsa ..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.