You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Lutfen dikkat!
Burda gerçekten başına gelen kolayca dile getirilemeyecek birşeyi paylaşıp da yüreğine su serpecek bir cevap alan biri için diğer art niyetli insanlara tahammül etmek zorundayız bana kalırsa

kaldı ki bu insan,derdini daha çok üyesi olan genel forum sitelerine yazmayıp islami foruma yazıyorsa, bu adamın derdi yaptığı işin dini boyutunu öğrenmektir bence...

günümüzde cahilliğe itilmiş gençliğin bu tür müstehcen yada garip diyebileceğimiz olaylara karışma olasılığı,psikolojik rahatsızlığı olan kısacası sıyırmış birinin burada eğlenmek için konu açma olasılığından kat be kat daha yüksektir bana kalırsa
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Alıntı:günümüzde cahilliğe itilmiş gençliğin bu tür müstehcen yada garip diyebileceğimiz olaylara karışma olasılığı,psikolojik rahatsızlığı olan kısacası sıyırmış birinin burada eğlenmek için konu açma olasılığından kat be kat daha yüksektir bana kalırsa
Bence de

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-08-2013, Saat:12:20 AM, Düzenleyen: Redkit.
Forumun Uykucu Ninesi
Hasbihal sende herkese haklisin demissin :D
soru sorul.asin degil burdaki amac.adam diyor namaz kiliyorum oruc tutuyorum haccada gittim ve yaptigi gunahin bedelinden habersizmi yani?kuran bilmiyo olabilir bukadar ibadetinde biri mealini elbet okumustur.ve yaptigi3abbimin tovbe edip tekrarlamadiginda bagislayici oldugunuda bilir.burda acma amaci ne?evet ben bunu yaptim bisi soyleyin icim rahatlasin.bidaha yapabilirim nefsime yeniliyorum.
mantikli degil.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
her yaştan insanın bulunabileceği ortamlarda bu tür konuları afişe etmenin toplum üzerindeki etkileriyle bu günlere geldik zaten.konuşuldukça sıradanlaştığı için eşcinsel evliliklerden,lezbiyen ilişkilerden vs (daha fazlasını yazıp aynı hataya düşmeyelim)bahsedilebiliyor.bunu forumda paylaşmanın mantığını açıklayabilirmi biri?arkadaşımız rencide olmasın diye yazmadım ama yapılan çirkinliğin farkındaysa ve vicdani bi rahatsızlık varsa bi daha yapmaması gerektiği yönünde telkine ihtiyacı yok demektir.yaptığı içinse yapacak bişey yoktur,adı üzerinde geçmiş 'geçmiş' tir..eh;forumda da günah çıkarma kabini yada kendisine şefaatçi olacağını vadeden biri olmadığına göre..!ben konuyu 'adı islami olan' bi forumda paylaşmasını yukardaki arkadaş kadar iyimser bulmadığım gibi kasıt olduğunu düşünüyorum.müsamaha gösterilirse bikaç ay sonra bilmem hangi mankenin vücut ölçüleriyle ilgili,avrupada bilmem kimin hemcinsiyle nasıl halvet olduğu vs gibi konularda başlıklar görmek kaçınılmaz olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
çok güzel söylediniz.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
dedigim gibi burda abuk subuk ahlaka aykiri seyler ulu orta burda ifsa edilemez. he dedigim gibi gercekten bu konularda yanlis yapip bilgilenmek isteyen olursada mail ile ulasabilir cevabini veririz.

konu kilit
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.