You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruhumuz Yeter...
RE: Lutfen dikkat!
bu konularda cok abuk subuk sorular yaziyolar yasakken boyle bi de srbest biraksak aboewwww:p dedigim gibi bu durumlarda ilwtisim bolumunden mail atip cevap bulabiirler ve sorunda olmaz
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Ya onun icinde yoneticiiler yetkilerini kullaniuyor cok sukur :D
Neyse son soz size ait tabi gülücük
Zaten bu uyari yeni uye olacaklara (soru sormak icin ) ait olsa gerek, zira kalici olupta bu konuda scmalayanini gormedim gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Gerçekten öğrenmek için samimi bir şekilde soranlarda oluyor bu doğal birşey. Zaten soru sorulduğunda ne amaçla sorulduğu belli oluyor ona göre de uyarı veya ceza veriyoruz.

Arkanıza yaslanın yönetime güvenin gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-08-2013, Saat:11:35 PM, Düzenleyen: Sükut.
General
Bence sıkıntı olmaz, 2 enteresan olay okununca hiç de bişey olmaz insana

internet alemindeyiz,bi şeyi araştırırken çıpak kadın resimleri görmüyor muyuz ona bakarsak

bu forumlar, son mesajı kim yazacak,üsttekine bişey de gibi oyunlar için kurulmuş değil sanırım

gerçekten öyleyse,insanların açtığı konulara biraz daha hoşgörülü bakmak lazım bana kalırsa

uydurma olduğu aşikar olan konular siliniyor zaten

ayrıca tasvip etmediğiniz bu sorulara özel mesajdan muhattap olmak ayrı bi sorun doğurur bana kalırsa...

bu tür konuları kökten engellemek

1 suçlu için 100 masum insanın olduğu gemiyi batırmak olur
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.