You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumun Uykucu Ninesi
Lutfen dikkat!
Sevgili kardeslerim burasi herkese acik bir islami forumdur.
ogrenmek istediklerinizi sorarken biraz daha dikkatli olmanizi rica ediyorum.sorunuzuahlaki yada ozel bir durum iceriyorsa cinsiyetinize uygun birine mail mesaj yoluyla sorabilirsiniz.

bu konuda daha hassas olmanizi rica ediyorum!
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
RE: Lutfen dikkat!
Hiç hoşlanmıyorum bu tip soruların sorulmasından bu kadar rahat sorulmamalı hele ki böyle bir forumda
İnsan en yakınına sormaya çekindiği soruları burda apacık utanmadan arlanmadan soruyorlar Kizgin
Hayır dalga mı geçiyolar anlamıyorum ki ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnsanın bazen, annesine babasına yahut en yakın arkadaşına dahi soramayacağı şeyler olur

bu tür siteler bu sorular için bulunmaz bir nimettir bence

ama herşeyde olduğu gibi bu konuları da suistimal eden insanlar oluyor maalesef

Bence bu tür soruların sorulmasında sıkıntı yok

Zamanımızda bu tür sorunlarla karşılaşıp derdini kimseye anlatamayan birçok kardeşimiz var çünkü...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Sorun anlatmasi degil guzel kardesim.ama bi adabi var degilmi?
sitede yalniz bayan yok yalniz erkekte yok.hos olmayan konular ozel sorulsa daha mantikli olmazmi?oldu kimse incinmesin kirilmasin herkes rahatca her yaptigini sorsun yok myle iste!

zaten akli mantigi edebi olan insan sormaz bunu.soranda evet ben bi gunah isledim.beni dogrulayin onaylayin diyo.yanlisina taviz ariyor maksat apacik buuuu
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Haklisin Tugce.
Ama bu konu da Zafer'e katiliyorum ben.
İnsan yasadigi ozel seylerdende dinimizce sorumlu. Anne babaa veya herhangibir yakinina boyle bir konuyu acmasi genelde mumkun olmayabilir. Bu sebeple bu ve benzeri sitelere muracaat edip, yardim istemesi gayet normal.
Uslu olarak cinsel sorularin oldu konu 'sadece bayanlar baksin'yada 'sadece erkekler baksin' seklinde degistirildihinde ortada bir sorun kalacagini sanmiyorum.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
O zaman ozelk mesaj sistemi acilacak.
İnsanlar nasil yardim alacak ?

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
mail kismi var ordan sorabilir. ulu orta forumda hersey sorulamaz bunun bi siniri olmaz yani. ozel mesaja gelince o sistem kapali cunku herkes bunu birebir iletisim kurmak icin kullaniyor.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Ve ayrica burda ozelini paylasan kisi okuyani etkikeyecek kaadar ayrtinisiyla anlatiyorsa zaten suistimal ediliyordur ve gereken yapilir

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Valla ben bu cozumleri mantikli bulmuyorum. Soruyu sormak icin foruma uye olan kisi, kimin bilgi sahibi olup olmadigini nerden bilecekte ona mail atacak?

H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.