You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Liselerde başörtüsü serbest

Liselerde başörtüsü serbest

Acemi Üye
RE: Liselerde başörtüsü serbest
ben kapak yapmaktan yorumdum, siz her mesajda kapak yemekten yorulmadınız. başlık çok saptı maksadından çok uzadı mevzu.

sözüm meclisten dışarı Mevlana'nın şu sözü ile bu konuyu bitiriyorum

[Resim: zEYG6D.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ağlama duvarı değil kardeş burası

ayrıca müslüman mahallesinde salyangoz satılamayacağını öğretmediler mi sana?

git hürriyet gazetesine sözcü gazetesine zaman gazetesine yada taraf gazetesie demeç ver

ağlan sızlan

burda rehabilite etmiyoruz insanları.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sizin gibileri ahirette cehennem zebanilerine demeç verirken görmek istemediğimden burada müslüman kardeşlerime yanlışı ve doğruyu göstermeye çabalıyorum. ben üzerime düşeni yapayım da varsa bir mesuliyet üzerimden kalksın elhamdülillah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
niye islami forumlarda ak partililer bir araya geliyor

ve yine neden hürriyet gibi sözcü gibi gazetelerde bütün ateistler bütün kemalistler bütün din düşmanları bir araya geliyor hiç düşündün mü?

ve düşünüp de tarafını seçtin mi?

sen bugün kullandığın bu üslupla ;hürriyet gazetesiyle, sözcü gazetesiyle

hatta amerikayla hatta avrupayla ve hatta pkk ile aynı safta olduğunun farkında mısın?

senin bir müslüman olarak hangi menfaatin hangi değerin amerikayla yada pkk ile örtüşüyor ki eleştirileri bu kadar acımasız bir şekilde yapabiliyorsun?

birgün bu iktidar giderse amerikayla pkkyla birlikte sende sevineceksin değil mi?

sevincine ortak olacak olan bu topluluklar ne kadar kötü değil mi?
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ben hürriyet gazetesi okurum. ve elhamdülillah müslümanım. hürriyet bu ülkenin en tarafsız gazetelerinden birisidir. haberleri dosdoğru yayınlar kimseden çekinmez, kimseye de yalakalık yapmaz.

islami forumlar da hürriyet gibi tarafsız olabilseler siyasi partilere karşı keşke.

ben hergün yeni şafak, sabah gibi iktidar yalakası gazetelerin hürriyet ve patronları hakkında yok yahudi, okuyanları öyle, yazanları öyle bunlar komle yahudi diye karalama kampanyası yaptıklarını da çok iyi biliyorum. amaçları da kimse bu gezeteleri okuyupta gerçeklerden haberdar olmasınlar, herkes bizim yandaş havuz medyasından gündemi takip etsin ki biz ne dersek onu bilsinler, ülkeyi toz pembe sansınlardır.

nereli oldukları, ne oldukları beni ilgilendirmez. ben haberleri doğru mu değil mi ona bakarım.

pkk ile bu hükümetin nasıl sıkı fıkı olduğunu, yeni anayasayı öcalan ile birlikte oluşturduklarını, kürdistan lazistan diye bölünme projelerinin ısınma turlarını basına ve kamu oyuna nasıl attıklarını çok iyi biliyorum.

bu hükümet Türklüğü ayaklar altına alırken asıl amerika göbek atarak izliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-09-2014, Saat:10:35 PM, Düzenleyen: yunus_41.
General
Hürriyet mi tarafsız?

Başörtüsü düşmanı bir gazetedir hürriyet

411 EL KAOSA KALKTI DİYECEK KADAR KÜSTAHTIR

MECLİSİN İRADESİNİ TANIMAYACAK KADAR ALÇAKTIR

SENİN OKUDUĞUM GAZETE O İSE

ZATEN SENDEN HİÇBİŞEY BEKLENMEZ

sen bak yoluna biz bakalım yolumuza

BAK ADAMI GÖRDÜN MÜ?

BM 'de nasıl dünyaya meydan okudu

flistin dedi suriye dedi

BM niye var dedi

Dünya Beşten büyüktür dedi

sen ve senin zihniyetindekiler bu ülkenin ilerleyişini katkı sağlamadığınız gibi engel de olamayacaksın

it ürüyecek kervan yürüyecek inşallah.
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yeni şafak ağzıyla konuşuyorsun.

aç 1 hafta hürriyet oku. ama köşe yazılarını falan değil. normal gündem, siyaset falan haberleri oku.

hükümetin yaptığı iyi şeyleri de kötü şeyleride haber yapar. siyasi parti liderlerinin hepsine yer verir.

bir de aç yeni şafağı oku. her gün hürriyet hakkında birsürü iftira haberi yapar. ve her haberinde hükümete yalakalık yapar. chp ve mhp ye giydirir her seferinde. ülkede olan her kötü hadisede ne kabine de ne de mecliste hiçbir söz hakkı ve yaptırımı olmayan muhalefete atarlar suçu sanki sanırsın ülkeyi kılıçtaroğluyla bahçeli yönetiyor zannedip küfrü basarsın bu ikisine. öyle haber yapar o sabah yeni şafak falan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-09-2014, Saat:10:52 PM, Düzenleyen: yunus_41.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.