You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Liselerde başörtüsü serbest

Liselerde başörtüsü serbest

...Revan...
RE: Liselerde başörtüsü serbest
her ne tartişma içindesiniz bilmiyorum. Yasa her ne kadar yeni çikmiş olsa da ben gayet rahat bir şekille giriyordum. Aslinda ben baş örtüsünden ziyade tesettür serbestliğin istiyorum. Pardesümü okul girişlerinde ve çikişkarinda giymek istemiyorum. Hamd olsun bugünlere. Yasa masa dün çikti ama ben biraz dik başli olunca geçen senenin 2. Döneminde girmeye başlamiştim. Tüm sorumluluğu üstüme alarak. Birileri bir şey dese sesimi çikaramazdim. şimdi çok şükür bir dayanağim var. Allah razi olsun yasayi çikartanlardan. çok rahatim. önceleri değil başörtüsü namaz bile kilinamiyordu. Şimdi bizim okulda kiz erkek ayri mescidimiz var. Şükür çok şükür.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Bu son yazdıklarınız ve daha başka yanlışları bir çok kişinin eleştirdiğini düşünüyorum. Hatta burada Bakanın o vahim konuşmasına Cübbeli hocanın haddini
bildirmesi ile ilgili video yayınlanmıştı.
Eğer hakaret ve tümümüzü yaftalamadan, bu şekilde iletişim kurarsak karşılıklı faydalanırız, selametle...
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Doğan medya okuyup müslümanım diyen insan
Onlar mı tarafsız ...onlar mı cahil değil ....şu bile vehameti ortaya koyuyor
Bu sene hac kurban Bayramı'yla çakıştı..

2.cisi ayette zilzal suresi son ayette her kul kendinden sorumludur ...diye anlatır...
Zafer nickli üyenin ortaya koydukları beni bağlamaz ...
O insanı kullanarak bizlere hakaret edemezsin...senin cehaletin de aldığın günahlar bizleri etkilemez....
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
''havuz medyasının iktidar yalakası muhalefet düşmanı haberlerini yanlışta olsa okur inanırım''

Hallac-ı Mansur'un böyle dediğini görmedik, neyse, sert kayaya çarptınız,
o size gereken cevabı verir; ben sadece şunu diyerek aradan çekiliyorum:
Hakaret etmeyin, hepimizi bir kalıptan çıkmış gibi yaftalamayın.

Size ''yaz ne geliyorsa içinden'' konusunda bir notum var, okursunuz..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
.

Tükiye'de en doğru haberi sizin namaz düşmanı, örtü düşmanı diye yaftaladıklarınız veriyorsa ben ne yapayım?
azıcık da suçu müslüman görünen ama dilini sürekli eğip büken, halkı yanlış yönlendiren, muhalifleri şeytan gibi halka taşlatan iktidar yalakası basında arayın. yanlış yerde arıyorsun.

akp milletvekili yolsuzluk iddialarından sonra çıkıpta "17 aralık yolsuzluk operasyonları insanların günah işleme özgürlüğüne müdahaledir"
dediğinde azıcıkta olsa Allah için kızabiliyor musun?

yine akp li bakan 2 sene önce "cemaat devletin içine sızmış iddiaları için ne diyorsunuz" diye soran sunucuya "buna kargalar bile güler" diye cevap verdiğinde, buna karşılık dönemin başbakanı tayyip erdoğan, 17 aralıktan sonra da yine bu yapılanmayı kastederek "ne istedilerde vermedik" dediğinde kim yalan söylüyordu? sen o zaman ne düşünüyordun şimdi ne düşünüyorsun?

yine akp milletvekili 301 insanın ölümüyle sonuçlana soma faciasından önce chp nin mecliste verdiği ve akp li meslektaşları tarafından
red edilen maden ölümleri araştırılsın önergesi için "madem ki o kadar ciddilerdi biz red ettikten sonra niye aym ye başvurmadılar" diye
pişkin pişkin demeç verirken de yüzsüzlüğün ve pişkinliğin sınırlarını zorluyor mudu?

konsolosluk basılmadan 24 saat önce mecliste "ışid musul'a yaklaştı. konsolosluğu boşaltın" diye uyaran mhp li vekile saldıran akp li
vekillerin konsolosluk baskınından sonra meclise gelecek yüzleri olmadığından akp sıralarının boş olduğu resmini de eklediniz mi buraya?

yine akp milletvekili "recep tayyip erdoğan Allah'ın bütün vasıflarına sahiptir dediğinde"

yine akp li bakan, peygamber efendimize kibir isnad ettiğinde de burada bu şekilde acımasızca eleştirildi mi?

yine akp li bakan, 30 mart seçimlerinde oy sayım işlemleri sırasında 45 ilde kesilen elektrikler için "trafoya kedi girdi" derken Allah için insanların aklıyla bu kadar alay eden bir bakana kızdın mı hiç?

yine akp li bakan, tayyip erdoğanın doğduğu, yaşadığı ve başbakanlık yoluna açan şehirler kutsaldır dediğinde de Allah için kızdınız mı hiç?

kızdıysanız hiç dillendirdiniz mi yoksa dilini eğip büktüp, örtpas etmeye mi çalıştınız ya da müslüman görünen yandaş gazeteler ne yaptılar?

yine akp li bakan, "eğitim seviyesi arttıkça akp nin oy oranı düşüyor" dediğinde akp seçmeninin cahil olduğundan başka neyi kast etmiş olabilir?

ben değince sıkıntı oluyor ama değil mi?

yine akp li BİLİM bakanı, ses kayıtları için montaj olduğunu HİSSETTİM dediğinde de,

yine akp li bakan, Kur-an ayetleri ile bakara makara diye, her cuma bir ayet sallıyorum twitter a diye alay ederker,

meral ediyorum akp li vekiller mecliste kendi önergelerini chp liler verdi zannedip red ettiklerinde, daha sonra duruma uyanıp kendi
red ettikleri önergeye yine kendileri itiraz ettiklerinde ne tepki verdiğiniz acaba? bu gündeminize girdi mi hiç sizin?

ve daha benim sayamadığım ve aklıma gelmeyen niceleri var.

çok ama çok merak ediyorum.

ACABA NİYE BU YUKARIDA YAZDIĞIM ve YAZAMADIĞIM NİCELERİ KARŞISINDA SESİNİZ BU BAŞÖRTÜSÜNDEKİ KADAR GÜR ÇIKMIYOR?

bu başörtüsünü Allah'a şirk koşmaktan, peygambere hakaret etmekten, adaletten, doğruluktan, dürüstlükten, eşitlikten, yetim malı yememekten
ve şu milletin zekasıyla göz göre göre alay etmekten üstün kılan şey NEDİR?

yok yani bunu muhtemelen Allahü-Teala'da Ruz-i Mahşer'de size soracak da o yüzden bunu bence ahirete bırakmadan dünyada çözsek daha iyi olur diye düşünüyorum.

BU BAŞÖRTÜSÜNE GÖSTERİLEN HASASİYET NİYE DİĞER HİÇ BİR HUSUSTA GÖSTERİLMİYOR?

SIRF KENDİ SİYASİ GÖRÜŞÜNÜZDEN DİYE Mİ ALLAH'IN BİR EMRİ (BAŞÖRTÜSÜ) YERİNE GETİRİLDİ DİYE, ONLARCA EMRİNDEN FERAGAT EDİYORSUNUZ?

,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-09-2014, Saat:06:23 PM, Düzenleyen: yunus_41.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.