You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

laiklik deyince aklınıza ne geliyor?

laiklik deyince aklınıza ne geliyor?

Forumcu
RE: laiklik deyince aklınıza ne geliyor?
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-08-2010, Saat:07:15 AM, Düzenleyen: onuri.
((Meksikalı))
müslümanlarda ve yahudilerde laiklik ilkesi istense de uygulanamaz.Çünkü müslümanlar ve yahudiler 24 saatini dine endeksler ve din ekseni etrafında yaşarlar.ilber ortaylı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bu başlıktaki 9 sayfanın tamamını okudum.
Edindiğim intiba şu oldu:

1) Konu hakkında görüş yazanların tamamına yakını İSLAMİ BİLGİLER
açısından zayıf.Ancak ne hikmetse kendilerini islamiyeti çok
iyibilen kişiler olarak görüyorlar.

2) LAİKLİK nedir.? Konu hakkın da düşünce beliten kimsenin laikliğin ne olduğu konusunda hiç bilgisi yok...

3) Konunun en komik yanı laikliği BİR DİN zanneden ve laikliğin bir din olduğunu iddia edecek kadar, bilgisizlik örneği kişiler var...

4) Laikliğin bilerek veya bilmeyerek din düşmanlığı olduğunu ZANNEDEN bilgi yeterliliği çok sınırlı kişiler var...

Bu nedenle bu kadar çok yanlışlığı ağır zihinsel şartlanmalar haline getirilmiş olduğunu müşahade ettiğimden birşeyler yazma
gereği duymuyorum.....

Gereksiz ve luzumsuz bir çaba olur diye düşünüyorum.

Bir kez gönül yıktın ise , Bu kıldığın namaz değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aferın sana dogru yoldasın,aynen devam...
laıklık sana bana gore dın degıl ama turkıye de yasayan bır cok ınsana gore dın...bu tıp ınsancık toplulugu laıklıgı dınmıs gıbı algılıyorlar ve algılatmaya calısıyorlar...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
orhan bey Allahtan hiçbişey yazmamışsınız...yazsaydınız bir sayfa dolusu tutardı herhalde mademki bilgileri yetersizmiş yorum yazanların...harcanmayın bu kadar cahil cuhela insan arasında... kendiniz kadar süper zeki insanların yorum yaptıgı konulara harika bilgilerinizi aktarırsınız...
ayrıca konu aklınıza ne geliyor...laiklik nedir demiyor herkes aklına geleni yazmış bilimsel verilere luzum yok...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
anlamadıgı ayrı bişeyde bu kadar insanı bilgisizlikle itham etmek kimsenin haddine düşmemiş !
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.