You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

laiklik deyince aklınıza ne geliyor?

laiklik deyince aklınıza ne geliyor?

Profesör
RE: laiklik deyince aklınıza ne geliyor?
gülücük biz onlara alışkınızgülücük siz devam edin güzel konu ve yorumlarınıza biz gayet memnunuz
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
laiklik deyice

aklımıza ne geliyor

altı oktan biri geliyor
ortadaki en büyük
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bunlar olcak. olcak olcak. olması lazım.
askerde asteğmen okulunda komutanımızın bize verdiği ders sırasında , 28 şubat sonrası ordunun o konudaki görüşüne tepkili asteğmen adayı bizlerin , komutanlarına, "diğer ilkelerin tümünü ayaklar altına almasına neden olması, bu ilkeyi korumaya çalışmakla diğer 5 ilkenin çiğnendiğini" gerçeğini yüzlerine yüzlerine vurduğumuz ve cezayı müeyyide tehtitine rağmen gerçekleri söylediğimiz için , uğruna bize hiç bir şey yapamadıkları o menem bir melanettir. ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-08-2010, Saat:10:30 AM, Düzenleyen: onuri.
Profesör
bu kimlerin munafık kimlerin muslüman oldugunu gördüm demi,şsiniz ya kardeş isim yazsanız da hepimiz zann altında kalmasak size göre hangilerimiz müslüman hangilerimiz munafık olarak görülüyoruz ? mümkünmüdür
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.