"Müminlerin İman Bakımından En Olgun ve Kâmil Olanı Ahlâkça En Güzel Olanıdır." (Tirmizî)
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Küsüz-Küssün-Küsüm
Küsüz-Küssün-Küsüm
"Müminlerin İman Bakımından En Olgun ve Kâmil Olanı Ahlâkça En Güzel Olanıdır." (Tirmizî)
Ancak şunu dikkatinden kaçıyor bir kafirde de güzel ahlak olabilir ve vardır

ahlaklı olmak imanlı olmak anlamına gelmediği gibi ahlaksız olmak imansız olmak anlamına da gelmez
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..

ahlak: İnsanda yerleşmiş huylar anlamına gelir ve hulk kelimesinin çoğuludur.
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
“Ya Resulullah!.. Babam dünyadan göçmüş, kardeşim ise kaçmış bulunuyor! Kurtulmak için verecek hiçbir şeyim yok. Hürriyete kavuşmam için yüksek affına, merhamet ve şefkatine sığınıyorum!” dedi.
Resul-i Ekrem, kim olduğunu sorunca, Seffane kendisini şöyle tanıttı:
“Ya Resulallah!.. Ben, aileleri koruyan, esirlerin esaret bağlarını çözen, açları doyuran, çıplakları giydiren, misafirleri ağırlayan, yemekler yediren, selamlaşmayı yayan Hatem-i Tai’nin kızıyım!”
Seffane’nin kendisini böyle tanıtmasından memnun olan Resul-i Ekrem,
“Ey kadın!.. Bu saydıkların, gerçekten Müminlerin sıfatlarıdır! Keşke baban Müslüman olsaydı da, onu rahmetle ansaydık!” buyurdu.
Bu sözleriyle, Peygamber Efendimiz, mühim bir gerçeği ortaya koyuyordu. “Her kafirin her vasfının kafir olması gerekmediği” gerçeğini… Evet, Hatem-i Tai, Müslüman değildi ve Müslüman olmadan da ölmüştü. Ama yukarıda zikredilen sıfatlar Müslüman sıfatıydı. Resul-i Ekrem de bu sözleriyle Hatem’in bu Müslümanca sıfatlarını takdirle karşılıyordu. [İbni Hişam]
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
guzel konuydu kesinlikle ders cikarilmasi lazim bu yazidan Allah razi olsun
Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...
Koşarak Ulaştır Ya Rabb...
Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...
Yüreğim!