You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kur'an ve Hadis Kitapları

Kur'an ve Hadis Kitapları

General
RE: Kur'an ve Hadis Kitapları
Eyvallah,
iman anlayışlarımız farklı bizim.
Herkes yoluna.
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Tövbe Estağfirullah...
Biz de Allah'a ve ahiret gününe inanıyoruz dinozor,aynı Allah'a yani çok yanlış sana yakıştıramadım...Git imanını tazele
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah'ımız bir tamam da,
aynı şekilde iman etmediğimizi söyledim.
Bunda tövbe çekecek ne var kelebek ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Bende sana kafir demedim neden kızıyorsunki o zaman¿

İmanını tazele diye nasihat etmek kötü mü!!. gülücük))

Bak ki nasıl cx: xxddd
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-01-2016, Saat:06:08 PM, Düzenleyen: Kelebeketkisi.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Peki hayat senin gülücük)

Yine de sen öyle o tarz kelamlar etme,tmm anlatmak istediğin başkada neyse sen bilirsin...
Sanada selam olsun şahım gülücük))
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Daha kur'an okumayı bilmeyen adam(caner taslaman) buhariyi hangi yüzle eleştirebilir.Bu Felsefecenin hadislere bakışı cidden yenilir yutulur değil..

Bırakın hadisleri kur'an'a bile bakışı kendini bu millete komik düşünmekten başka bir işe yaramiyor.

Kur'an yalnız anlaşılacaksa rasulullahın payı nerede? O mübelliğ onun hakkında konuşamayacakta siz mi kur'an hakkında hevanızı savuracaksıniz millete.. Allah rasulune değilde sizlere göre mi anlayalım kur'anı?

müslime uydurulan din demek akıl karı iş değil.. Kur'an rasulullah ile anlaşılmayacakta sözüm ona falancanın hevasıyla mı anlaşılacak.Hem diyeceksiniz : "kur'an, tek başına anlaşılır" hemde kitap neşredeceksiniz "kur'anı anlama yöntemi"(mustafa islamoğlu) diye.. Hani kur'an tek başına yeterdi ??Bu kitap niye?Bu ümmet buna güler..

Şunu da söyleyeyim; Ben sizlerin samimi olduğunuza inanıyorum.Ama şunu da bilinki tevratı, incili küffar tahrif etmedi samimi din adamları tahrif etti.Samimiyet bazen aldatır..

Bu ve avâneleri bir ara çıkıp işid'i konuşup ehli sünneti onun üzerinden eleştirmişti.Ümmetin derdi mi bitti de sıra buhariye muslime geldi ? Cern'e girmenize omu takılmıştı uzay çalışmalarıni onlar mı durduruyor ? Bunlar terakki düşmanı mı?!!! İşinize gelince zahiri manaya bakiyor gelmeyince batıni manaya bakıyorsunuz..Komiksiniz..

Siz müsteşriklerin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramıyorsunuz..

Siz bu ümmete şia ile beraber hesap vereceksiniz!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-01-2016, Saat:12:51 PM, Düzenleyen: Eskibanlıbirüye.
General
Kur'an'ın orijinali orda duruyor,
kim tahrif etmiş ki ?
Rivayetlerle tahrif eden sizsiniz.
Şu İslam milletini hurafeye boğduğunuz için asıl siz hesap vereceksiniz.
Şia da hesap verecek evet.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.