You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kur'an ve Hadis Kitapları

Kur'an ve Hadis Kitapları

Yönetici
RE: Kur'an ve Hadis Kitapları
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-09-2016, Saat:10:22 PM, Düzenleyen: alpi.
General
Peygamberimizin parmaklarından su akıttığına inanıyor musunuz ?
Deliliniz bu hadis mi ?
Bizim peygamberimizin insan üstü bir mucize gösteremeyeceğine delilimiz Kur'an ayetleridir.
Ben de sizin gibi beşerim diyor (Allah dedirtiyor), daha ne deseydi, inanmadıız mı ?

Not: Bir tartışma başlatmak için yazmadım, siz inancınızı yazmışsınız, ben de yazdım, selamlar.
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Çok güzel Müslümanlar hadisleri inkar etmeye başlamışlar yakında ayetleride inkar ederler bu gidişle.

Şuara-33:Elini koynundan çıkardı, bir de ne görsünler, bakanlara bembeyaz olmuş.

Musada bizim gibi bir beser değil mi parmaklarından su akıtamayacağı gibi bir beser elinide ışıldatamaz.bu ayetler kurana sonradan sokuldu derler yakında.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
@Dino tabi olduğun insanlar @inception un tabi olduklarından farklı değil.

Kimisi evrimi savunur, kimisi, Hz.Ademe baba atfeder, kimisi kaderi inkar eder, kimisi hadisleri inkar eder, kimisi Peygamber de insandı neden yüceltiyorsunuz der. İşin sonu ayetleri inkardır.

Hadi bakalım sen beni bırakta bu ateiste bir cevap ver.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ateistler ayetleri nasıl işlerine geliyorsa öyle anlarlar.
Bizler peygamberleri ve Allah'ı rencide etmiyecek,
gücendirmeyecek şekilde anlamak zorundayız.
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.