You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Küfür sözü içeren oyunları oynamak

Küfür sözü içeren oyunları oynamak

Üye
RE: Küfür sözü içeren oyunları oynamak
Sabrımızın direği Ibrahim'in yoldaşlarıyız. Duasını ve desteğini hissediyoruz.
Ben mesela, uçarım mesela...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Anlama yaa, sen de anlama. Beni kimse anlamıyor zaten. Rabbimden başka.
Ben mesela, uçarım mesela...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hayır benim sorduğum soru çoğu genci ilgilendiren bir soru ve hala sizden bir cevap gelmedi forum olarak çünkü araya senin durumun girdi millet ona odaklandı büyük ihtimal yoksa alpi a desem a yı bile açıklar sağolsun gülücük yani küfür içeren oyunu oynayanın imanı gidiyorsa hemen bırakalım ondan gitmiyorsa da onu öğrenelim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kardeş şöyle bi şey var ben de senin gibi soru sormak için açmıştım hesabımı yani burada her konuda bir fikrim veya bilgim yok bilgim olduğu konularda yardım ediyorum olmadığı konularda cevap yazmıyorum.
Ölmek dirilmek her oyunda var o zaman hiçbir oyun oynamayalım. Konu bu değil İslam'a karşı olan İslam'ı açıkça reddeden oyunlar. Oyununda İslama veya peygamberlere hakaret ve saygısızlık içeren ögeler varsa oynama yoksa oyna.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bir şey daha eğer seni bu oyun sürekli şüpheye düşürecekse veya şeytanın vesveselerine izin verecekse oynama kardeşim. Sana başka oyun mu yok gülücük age of empire oyna osmanlıyı seç mesela :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.