You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Küfür sözü içeren oyunları oynamak

Küfür sözü içeren oyunları oynamak

Üye
RE: Küfür sözü içeren oyunları oynamak
Yaşadığım mahallede onlarca cami var. Içleri ıssız. Yaşadığım mahallede onlarca Müslüman var, kitaptan habersiz. Keşke ibadet edecek yer kalmasaydı da, insanlar kiliselere gitseydi. Gerçekten yazık. Sad(
Ben mesela, uçarım mesela...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Müslümanların hali kiliseye girince mi düzelecek. Saçmalamaya devam ediyorsun.

Müslümanların :çinin boş olması kilise gibi Allah a şirk koşulan, asi gelinen yerlere gitmesinden milyonlarca kez daha iyidir.

En kötü müslüman bile bir hristiyana benzeyenden daha nur üstüne nurludur. Daha hak üstüne haktır.

Force misyoner ağzıyla konuşmaktan vazgeç.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Evet, Incil'i okuyor Hz. Isa'ya inanıyorum; ancak ben Hristiyan değilim. Öyle ki uzak bir ülkeden bizi duyan bir Hristiyan din adamı ülkeye gelmiş, "Incil'i asıl yaşayan, ayakta tutan sizsiniz. Ama siz cehenneme gideceksiniz biz cennete; çünkü sizler üçleme yapmıyorsunuz" demişti.

Tevrat'ı okuyor, Hz. Musa'ya inanıyorum; ancak ben Yahudi değilim.

Kuran'ı okuyor, Hz. Muhammed'e inanıyorum ve ben Müslüman da değilim.

22/40- Onlar, yalnızca; 'Rabbimiz Allah'tır' demelerinden dolayı, haksız yere yurtlarından sürgün edilip çıkarıldılar. Eğer Allah'ın, insanların kimini kimiyle defetmesi (yenilgiye uğratması) olmasaydı, manastırlar, kiliseler, havralar ve içinde Allah'ın isminin çokça anıldığı mescidler, muhakkak yıkılır giderdi. Allah kendi (dini)ne yardım edenlere kesin olarak yardım eder. Şüphesiz Allah güçlüdür, üstündür.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Israil'e kahrolsun diyenler bizi reddediyor, ben de bunu düşündüm. Allah onları kahretsin, kendi çocuklarının katilleri onlar! Kuran okuyan adam bunu yapıyor diye Kuran hakkında "O yanlış" youmu mu üretelim abisi????
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.