You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Küfür sözü içeren oyunları oynamak

Küfür sözü içeren oyunları oynamak

Yönetici
RE: Küfür sözü içeren oyunları oynamak
Force aklından geçirdiğin şeyler hakkında bir cümle yazıyosun ve aklındakileri anlamamızı bekliyorsun.
Bu mükün değil ne demek istiyorsan açıkça yaz ki anlayalım.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Yahu alpi kafam karıştı adamım. Entropiden ideolojiye, oradan buraya geçince şaşırdım. Müslümanlar kürtaj yapıyor, faiz yiyor. Ohh. Cebinizde kimliğiniz, işte sizin kimliğiniz. Kimsiniz siz? Müslüman mı? Ben değilim. 3'leme yapan adam Incili bizim yaşadığımızı söylüyor. Faiz yiyen, kürtaj yapanın bağlı olduğu ve bunu yasallaştıran devlete bağlı olan sen ne diyorsun?
Ben mesela, uçarım mesela...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Force günah işlemeyi İslam emretmiyor. Aksine günah işlemeyi yasaklıyor. Demekki İslamı kabullenmek yanlış değil.

Seninkisi nasıl bir yaklaşım şekli? Fertlerden dolayı cam;a suçlanamazki.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
3'leme yapmayı da Incil emretmiyor. Incil Kurandan farklı bir şey emretmiyor. Ama Hristiyanların yanlışları yüzünden Rabbin vahyine küfür diyorsunuz. Köpüğü atın Incilden, size yararı olacak olan kalacaktır. Ona iman edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Force seni davul olasın e mi.

Ne yapmaya çalışıyosun?

Yeni bir din mi icat ediyorsunuz.

Hristiyanlıkta 5 kitap vardır diğer kabul edulmeyen incillerle birlikte sayısı da b;linmoyor.

Teslis vardır.

Ve sana burada misyonerlik yaptırmam iyice kafana sok.

Eğer bir daha hristiyanlık ile ilgili bir saçmalık daha edersen aramız açılacak.

İstersen bana bırakma sen sus tercih senin.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Banla dostum banla. Alışığım ben kovulmaya. Ne dedim ki beni misyonerlik gibi iğrenç bir şeyle suçladın? Neyin misyonu?? Uyarılara cevabınız misyonerlik mi olacak? Eğer böyle bir izlenim oluşturduysam bağışlayın beni. Ama beni kovmadığınız sürece doğruyu dile getirmekten asla geri durmayacağım. Yapman gerektiğine hükmettiğini yap. Ama sözlerimdeki samimiyeti küçümseme.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kardeş kusura bakma ama doğruyu anlatmıyorsun yeni bir şey icay etmişsiniz kafanızda artık kimin yolundan gidiyorsanız alpi haklı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Daha da yazmayacaktım ama engel olamadım zira 2 sayfa yazıdan kendine hiçbir pay çıkaramamış biriyle konuşuyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.