You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KÜÇÜK ADMİNENİN DOĞUM GÜNÜ:)

>295457<
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEYZACIM.YENİ YAŞIN VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUNkihkihbööööSmile

RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM HAYIRLI DUALARI KABUL ETSİN NE İSTEĞİN VARSA GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH.RABBİM HAYIRLI İMANLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN SEVDİKLERİN İLE.ALLAH SENİ SEVDİĞİNDEN AYIRMASIN SEVDİĞİNİDE SENDEN AYIRMASIN İNŞALLAHkihkihSmilekihkihSmile

[Resim: cikolatali_pasta.jpg]

NOT:BİRİSİ HARİÇ HERKES BU PASTADAN YİYEBİLİR.hahahagülücük)
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: KÜÇÜK ADMİNENİN DOĞUM GÜNÜ:)
oooooooooooooo

ikizler adaşım doğmuş iyiki doğdun beyza nive yıllara
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
gördüm bugün yolda pek bi şekerdi şekerim ya gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
doğum günün kutlı olsun beyza daha tanışmk nasip olmadı ama.. Smilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hepineze ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok mutlu oldum haberim bile yoktu şafak söyledi canım dediğim dostlarım unuturken belki hiç konuşmadığım insanlar bile beni önemseyip bişeyler yazmışlar...bu duygu yaşamaya değer ve çok özel çok mutlu oldum yaa: ))allah hepinizden razı olsun inşallah beni bugün mutlu ettiğiniz içinn.buna ihtiyacım vardı..selametle
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
ya bak utandım şiimcik tühhh keske da önce bılseydık doum gunu oldunu nese seneye artıkç....nice hayırlı yıllara inş..
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
saol canım hep birlikte inşallah...
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-06-2008, Saat:03:54 PM, Düzenleyen: beyza:).
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
DOĞUM GÜNÜ KUTLU,MUTLU OLSUN CANIM RABBİM NİCE MUTLU SENELERE ULAŞMAYINASİP ETSİN SEVDİĞİNLE BERABER İNŞ. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.