You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: KONYEVİ
allahiçin konyaevi kardeşim çok dürüst ve merhametli biri
gönderdiği yorumlar ve konular çok güzel
bu foruma layık biri bazıları gibi laylaylom yapmıyor ve insan kayırmıyor
HAYATIN BOYUNCA HEP BÖYLE KAL KARDEŞİM
YOLUN CENNET YOLU OLSUN rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
RE: KONYEVİ
Bildigimiz kadariyla kendisi degerli bi abimizdir
Allah ondan razi olsun insaallah
paylasimlari gercekten cok degerli kendisi gibigülücük
Allah coluguna cocuguna bagislasin
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: KONYEVİ
Esselamü aleyküm!
Konyevi allah için sevdiğim ve saygı duyduğum bir kardeşim..
Karekteri sağlam, aklı başında, bilgisinin hakkını veren, aynı zamanda çok da edepli, ben onun hiç bir zaman ağzından bir argo söz duymadım samimi ama laubali değil bu da çok önemli..
Ahlakına güvendiğim mü'min kardeşim. allah yolunu açık etsin!
Ailesiyle huzurlu, mutlu, hayırlı bir ömür geçirsin ve sonunda kazananlardan olsun inşaallah..

Selam ve du'ayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-12-2008, Saat:03:25 PM, Düzenleyen: free.
Profesör
Konu ve yorumlarından gördüğüm ve bildiğim kadarıyla konyevi abi iyi ve dürüst bir insan gerçek hayattada öyle olduğuna inanıyorum ihlforuma çok emek veren biri kendisi sağolsun güzel konularından faydalanıyoruz burda, özelliklede dini konuları çok güzel Allah razı olsun umarım burda daimi olursun hayatında mutluluklar ve başarılar dilerim konyevi abi ...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim hakkımda güzel düşünüp yorum yaptığınız için Allah razı olsun.sizlerde değrli insanlarsınız.hepinizi Allah için seviyorum.eğer gerçekten sizlere güven verdiysem hakkımda güzel düşünmenizi sağlamışsam ne mutlu bana.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.selam ve dua ile kalınsağlıcakla.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yüreği temiz bi kardeşim

yazılarını ve yorumlarını zevkle ve merakla okuduğum sitemizin önemli ve sevilen bir üyesi
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
saygıyı fazlaısyla hak eden gerek yorumları gerek konularıyla sitemizde yeri ağır olann abilermizden
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Abı actıgın konular tek kelıme ıle muthıs. senle aynı semtte hatta aynı sokakda oturdugum ıcın gurur duyuorum abı allah yardımcın olsun . Paylasımlar ıcın saolasın abı

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
blu3x
Bana Sİteyi O söyle Kendinini Allah İçin Seviyorum Paylaşımlarıda Çok hoş
Agız'dan Çıkan Söz Kulak'a Kadar Kalp'den Çıkan Söz Kalp'e Kadar Gider...
İrşad Ormaktır Muradimiz...Makam Şan Şöhret deil amacımız
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.