You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: yardım edin
yanlış düşünüyorsunuz...genel olarak söylyorum...bizim milletimiz de sadece yönlendirmek vardır hepimizi oturdugumuz yerden teselli ederiz...ama Allah bazı insanlara yardım etme lutfunu bazı insanlara vermiştir...eger bu üstte yazdıklarımızdan ibaret olsaydı herşey ne zekat sadaka yardımlaşmak neden var? herkes gül gibi gecinip gitsin...olurmu olmaz...birirleri yardıma muhtac olucak sabredip sevap kazanıcak önce Allahtan isticek tabiki ama sonra başka yolları deneyecek....birileri de birilerine yardım edecek zekat vermiş olacak sadaka vermiş olacak dua almış olacak sevap alacak...bunlar işin maddi kısımları...
yahut birisi gelicek dua istiyorum diyecek din kardeşi ona dua edecek...ve birbirine dua eden mümin kardeşlerin duasına melekler amin der sözünü gercekleştirecek...iki tarafda sevap alacak...yapılanda hata yok bence...gidip banka soyulmuyor ki yardım isteniyor
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
edecegimizden emin ol buradaki herkesde dua eder Allah yardımcın olsun kardeş

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
adem kradeşim sinirli ve agresiflikle bi yere varamazın
burda insanlarad durumuu ciddi merak eder soarar
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: konu yok
konuyu açan kardeşin ricası üzerine konuyu kilitliyorum...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: konu yok
yardım meselesi yusuf ve yorumlardan sonra arkadaş rica etti konuyu sildi kilitledik...ben sana detaylı anlatırım

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.