You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıyamet vakti nasıl hesaplanır(!)

Kıyamet vakti nasıl hesaplanır(!)

General
RE: Kıyamet vakti nasıl hesaplanır(!)
gale eşşeytan diyordu mehmed okuyan "şeytan buyurdu" manasında, buyruldu lar falan onu getirdi aklıma direk. gaybı taşlayan nostradamuslar kendilerini değiştirmezse halleri çok feci olacak.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bir sohbeti kesip yayınlamak sana yakışmadı kalemşör
Ama ben şaşırdım tabiki
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
eksik bir yer ya da yanlış bir yer varsa ben düzeltirim. sohbetin tamamı varsa ekle inşallah.
bu arada ben yorum yapmadım. kötü konuşuyor falan demedim inandığını söylüyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-01-2014, Saat:04:53 PM, Düzenleyen: kalemşör.
Profesör
Ünlem işaretini de hoca geldi koydu oraya zaten
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
demek ki sen alay etmişsin
bide bişe demedim demez mi
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Müslümanları kıyamet hakkında bilgilendirmekde ne var ki

bu tür bilgiler olmasa 2012 aralık da maya takvimi safsatasına daha çok müslüman inananacaktı ayrıca

burda kendi gördüğünü de söylüyor alimlerin beyanları yanısıra

belki başında başka bilgiler de vermiştir belki sonunda biyere getirmiştir lafı ama siz gidip Adnan Oktar menşeili videoyu koyduğunuz için pek bişey anlayamıyoruz,

hem ,sana da rüyanda böyle bir şeyler söylendi de burada paylaştın da biz Hadi be ordan mı dedik

yahut yalan söylüyorsun mu dedik?

bu tür rüyalar görmek de imkansız mı sanki?

niye yalan söylesin şu ahir zamanda şeriiattan zerre ayrılmamak için mileltin keyfine göre fetvalar vermeyen bu hoca?
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-01-2014, Saat:09:36 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
General
adam gaybı taşlıyor arkadaşlar, böyle kehanetvari şeylere bağlanış asla hoş görülmedi hiçbir çağda. kehaneti gavur yapınca kötü, bizim hoca yapınca iyi mi oluyor? gaybın anahtarları peygamberlerin meleklerin elinde değilken insanın bunların peşinde koşma hevesi sapıklıktan başka nedir?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-01-2014, Saat:09:40 PM, Düzenleyen: karadamlalar.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.