You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıyamet vakti nasıl hesaplanır(!)

Kıyamet vakti nasıl hesaplanır(!)

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Kıyamet vakti nasıl hesaplanır(!)
Reyyan şunu kabul ediyor musun sen? sadece soruyorum kabul edebilirsin neden ediyorsun demeyeceğim kesinlikle.
bana 4 saat ilham edildi diyor.
Allah katında 1 gün bizim bin senemizse Allah katındaki 1 saat şu kadar eder, diyor. ve çıkan sonucu bana ilham olan 4 saatle çarpınca 166 sene 6 ay sonra kıyamet vaktidir diyor.

buna katılıyor musunuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük gülücük
Dediği şeyi iyi dinle kalemşör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
anlamadığımızı iddia ettiğin işgali gidersen? bunların hepsini uydurdum falan mi dedi de onu kaçırdım ben?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kabul edip etmememiz önemli değil ki

dediğim gibi cübbelinin yalan söyleyeceğini,görmediği birşeyi söyleyeceğini tahmin etmiyorum

he derseniz ki gününe saatine kadar hesaplayıp gaybı taşlamak iyi bişey değildir onu anlayabilriim

ama en azından maya takviminin safsatalarına karşı ,islam da kıyametle ilgili ne yazdığı merak konusu olduğunda hocalar bir bir çıkıp açıkladılar insanların bu batıl şeylere itibar etmemesi için...

islam alimlerinin bu konuda söyleyecekleri birşey olmasaydı kabul edelim ki bir çok insan maya safsatasına ve oluşturulan bu havaya kapılacaktı
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-01-2014, Saat:07:26 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
General
batı hurafesi yerine doğu hurafesi ehven i şer değildir hurafe ve bidat ıslami kilikla da gelse batildir. adam açık açık buyuruldu diyor, ıslam ve müslüman böyle müdafaa edilmez.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hurafe değil ya ,en azndan dinde şu meteryalist tavrmızı herşeyi madde üzerinden değerlendirme sevdasını bi kenara bırakalım
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
materyalist lik ilhaddir asla materyalist değilim. öyle olsam Tanrı ve vahyi kabul etmemem gerekir. imanlı oluş hurafe ve zanni onaylayacagimiz anlamına gelmez aksine bunların karşısında duracagimizi gösterir.

reyyan dedigine gelince, gaybi taslama işini herhangi birinin yapması mesrulastirmaz. rabbani den gelen haberlere ve kitaplarına karışan tahribat malumdur, velev ki yapmış olsun bu iş hatadır. biz hatayı ashabda bile görsek reddediyorsak şu zamanda herhangi birine mutlak baglilik bir zulümdür.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-01-2014, Saat:08:05 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Profesör
ya bi git işine
zaten işinize gelmeyen her şey size göre tahrif oldu...
yakında kuran içinde aynı şeyi derseniz şaşmayacağım vallahi...
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-01-2014, Saat:08:05 PM, Düzenleyen: Reyyan.
General
içindekini çok iyi biliyon abla? sizde kalp okuma silsileden geliyor galiba...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.