You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Kitap Okuma Saati
Forumda yeni bir aktivite açmak istiyorum gönüllü olabilecek yaparkende bize artı değerler katabilecek bir aksiyon olsun istiyorum.

Ortak seçilecek bir kitabı belli bir sürede okumak ve o kitap hakkında münazara yapmak.Çok eğlenceli olacağını düşünüyorum.Aynı yazıdan faklı bakış açıları çıkacaktır diye düşünüyorum.

Varmısınız?

[Resim: namazi_kapagi_lotus.jpg]

İlk etapta ilgi çektiği için bu kitap olabilir diye düşünüyorum.Ne dersiniz.

Katılanlar:
1-İlahiaşk
2-Gülsevra
3-Seyr
4-Tahayusuf
5-Simay
6-Bilena
7-gribal_enfeksiyon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-09-2010, Saat:10:12 PM, Düzenleyen: Bilena.
Profesör
RE: Kitap Okuma Saati
bence olur da gülücük ham aktivite hem kitap olarak,
ben olur muyum onu bilmyiorum gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kitap Okuma Saati
Bu tür aktivitelerde hep yer alırım lakin başlarken çok heyecan verici olur katılımda beklenenden fazla olur ama ileriki zamanlarda eksilmeler muhakkak oluyor herkesin kendini ayarlayıp bu işe kendini vermesi meşakkatli çünkü herkesin zaman kavramı ve zamanı algılayışı ve zamanı harcayışı farklılık arz ediyor denemekte fayda var farklı yerlerde olmasa idik kitap hediye ederdik birbirimize daha da güzel ve eğelnceli olurdu hem dönüşümlü okurduk ve böylece bir çok kitabı okumuş olurduk..
Hülasa bende varım..gülücük
Birde bu kitaba acil ulaşmam lazım yani şuan elimde yok bulunduğum yerde de daha önce bir araştırma yaptım yoktu uzun zaman alabilir benim bu kitaba ulaşmam..=)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.