Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap)
Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap)
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..

yani şöyle diim kısaca..bu kitapların yazarları gayrı müslim.. ve kendine inan kendine güven düşün ve başar mantığı bizlere uymamalı..bizim kişisel gelişim kitabımız kurandır elhamdulillah..biz kendimize değil allaha dayanıp güvenir ona tevekkül ederiz..ve şu konular var..bende var bu set bu arada..insan yönetme sanatı..işte liderlik falan fıstık..yani biz insanları anlamalıyız..koyun değil ki güdesin..
anlatabildim mi bilmem ama daha sonra sizi mutmain edici bi cevap yazcam
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
ayrıca yazarların gayri müslim olması bütün fikirlerininde aynı olması anlamına gelmez ben insanların dini inanışlarından yola çıkarak kitap ayrımı yapmıyorum tabi kendi düşünceniz
ama eğer bir şirkette çalışacaksanız yada hedefleriniz warsa tavsiye edeceğim tarzda ama yinede siz bilirsiniz okumak lazım
bu yönden hakkınız helal edin size katılmıyorum
hiç ölmeyecekmiş gibi dünya yarın ölecekmiş gibi ahirete hazırlanmalıyız buda okumak çalışmak azim ve gayret etmekle olur tabi inancımız sağlamsa

eğer forumdakiler sizin gibi düşünüyorsa kaldırayım önemli değil
OKANLI.......
![[Resim: paylas1ck.gif]](http://img504.imageshack.us/img504/2509/paylas1ck.gif)

yani elbette içinde faydalı bilgiler var tabiki ama yani bilmiyorum bana çok plastik geldi..dediğim gibi bende var ben okudum..ve hiç sevmedim..parama üzüldüm yani
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi