You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap)

Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap)

köyün delisi
RE: Kişisel Gelişim Seti (34 Adet Kitap)
almayın bunu benden söylemesigülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
uzun bi açıklama yaparım daha sonra kafam maymun gibi şuan gülücük
yani şöyle diim kısaca..bu kitapların yazarları gayrı müslim.. ve kendine inan kendine güven düşün ve başar mantığı bizlere uymamalı..bizim kişisel gelişim kitabımız kurandır elhamdulillah..biz kendimize değil allaha dayanıp güvenir ona tevekkül ederiz..ve şu konular var..bende var bu set bu arada..insan yönetme sanatı..işte liderlik falan fıstık..yani biz insanları anlamalıyız..koyun değil ki güdesin..
anlatabildim mi bilmem ama daha sonra sizi mutmain edici bi cevap yazcam gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hımm haklısın bizim kişisel gelişim kitabımız kurandır elhamdulillah buna lafım yok
ayrıca yazarların gayri müslim olması bütün fikirlerininde aynı olması anlamına gelmez ben insanların dini inanışlarından yola çıkarak kitap ayrımı yapmıyorum tabi kendi düşünceniz
ama eğer bir şirkette çalışacaksanız yada hedefleriniz warsa tavsiye edeceğim tarzda ama yinede siz bilirsiniz okumak lazım

bu yönden hakkınız helal edin size katılmıyorum

hiç ölmeyecekmiş gibi dünya yarın ölecekmiş gibi ahirete hazırlanmalıyız buda okumak çalışmak azim ve gayret etmekle olur tabi inancımız sağlamsagülücük

eğer forumdakiler sizin gibi düşünüyorsa kaldırayım önemli değil
BAŞARILAR
OKANLI.......

[Resim: paylas1ck.gif]

[Resim: 706pp0nc2ks6bx3.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
hayır yaa kaldırma ben öyle demek istemedim..ayrıca dinlerinden ötrü de ayrım yapmadım..bak hiç anlatamamışım demek istediğimigülücük
yani elbette içinde faydalı bilgiler var tabiki ama yani bilmiyorum bana çok plastik geldi..dediğim gibi bende var ben okudum..ve hiç sevmedim..parama üzüldüm yani gülücük
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
amin gülücük
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.