You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

köyün delisi
RE: ...
türkçe kurallarını ihlal etmeden, pek bedbaht ğ harfimizi atlamak suretiyle üzmeden, w.x gibi ne idüğü belirsiz yabancı dil harflerini cümlelerinizde barındırmadan geçireceğiniz uzun üyelikler :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
.d senin açıklaman ne derece sürmenaj hakkında bilcemicem ama sürmenaj tıp terimi bi nevi hastalık (:
neyse konuuyu dağıtmayalım hoşgeldin tekrar (:
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Teşekkurler Önceliklerle. Siz galiba Türkçemizi adam gibi kullanın diyorsunuz kapalı bir sekilde. (: Fakat benim işim Yazılım,Donanım ve Tasarım oldugu için daha cok turkce karakter kullanmadıgımdan dolayı bazı turkçe karekterleri atlıyorum. (: Kısaca işim geregi. Mecburiyetten yani kısaca. (:
Beni sevmesini ögreneceksiniz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yok onu demiyorum mesela değil yerine degıl yazılabilir ama deıl yazılamaz. vay anasını yazabilirsin ama way anasını yazamazsın. keza, bak ve baq gibi e mi :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.