You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kilo alamama sorunu vs..

Kilo alamama sorunu vs..

General
RE: Kilo alamama sorunu vs..
@reyyan bu konuyu derinlemesine araştırmam gerek teşekkürler gülücük

@kalemşör Yok gerçekten, kilo alamıyorum sadece canımı bir bu sıkıyor, tek sorunum bu gibi başka bir şeyi kafama takmamaya çalışıyorum, kilo alamamanın dışında ona paralel uzanan ufak tefek can sıkıntıları olabiliyor pek tabiki ama önemsiz hepsi gözümde, kilo alabilsem halletmiş olacağım belkide her şeyi
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
elinden geleni yaparsın olur ya da olmaz bilemeyiz... zaten her istenilende bu dünyada olmaz; olması da ne kadar ''iyi'' bilemeyiz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Elimden geleni yapmaya devam edeceğim bana uygun kiloya ulaşana kadar 90-100 kg her neyse hiçbir zaman pes etmeyeceğim her yolu denemeye, araştırmaya devam edeceğim, sonuç her defasında olumsuz olsun isterse.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kılo alamama sorunundan bende muzdarıbım kardesım gülücük aynı seylerı bır yıl kadar once bende yasadım ama cozdum cok sukur gülücük bana bı maıl atarsan senın derdıne cozum bulabılırız gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Her derdin çaresi var elbette bakalım ben derdime derman bulabilecek miyim gülücük @taha yusuf maili attım sayın yöneticim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yorumlara bakınca senın derdın bellı arkadasım:ÜŞENGECLIK VE ASIRI TEMBELLIK Big Grin
kılo almak bır surectır.bır hafta bır aylık bı mesele degıl kı.normal kılona ulasman ıcın en az bır yıl mumkun oldugu kadar duzenlı yıyıp ıcmelısın,gereklı besı takvıyelerını almalısın. senın yaptıgın seylerın hepsı sadece ve sadece zaman kaybı gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şifreli konuşmayın bakim sopa
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.