You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kilo alamama sorunu vs..

Kilo alamama sorunu vs..

General
Kilo alamama sorunu vs..
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10-11 senedir zayıf bir insan olarak geziyorum, ne yaptıysam kilo alamadım, hiç iştahım yok zorla yemek yiyorum, sanki yaşama hevesim elimden alınmış gibi hiçbir şeyden tat alamıyorum her şeyi koyvermiş gibiyim.. Sad

Şu an 23 yaşındayım boyum 1.90-2 metre var kilom 5-6 senedir 59-60-61 bu civarlarda geziyor. Ne yapmalıyım.. Tek sorunum kilo alamamak değil tabi, hayat çok boş geliyor bana hiçbir şeyi beğenemiyorum, hiç zevk aldığım bir şey yok..

İçim çok sıkılıyor, yardımcı olabilecek var mı?..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-03-2013, Saat:06:25 PM, Düzenleyen: Tesir.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: Kilo alamama sorunu vs..
öncelikle hayatını düzene koymalısın.
sabah kahvaltısıyla güne başlamalısın saat kaç olursa olsun.
diğer öğünlerinide düzene koymalısın.

stres içinde bol bol dua edebilirsin.
eğer kılmıyosn namaz kılmayı dene.
zamanla namazın sana huzur verdiğini hissedeceksin.
sen adım at gerisi gelecektir zaten.

Rabbim şifa versin ve yardımcın olsun.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şubatın birinde body'ye başladım, sabah erkenden kalkıp kahvaltımı yapıp spora gidiyordum, düzenli bir şekilde yaşamaya başlamıştım anlayacağın. Ara ara böyle ataklar yapıyorum kilo almak adına, kendime programlar yapıyorum tamam diyorum bu sefer başlamalıyım kilo almaya düzenli yaşamaya, bir hafta sonunda bir bakıyorum bütün hevesim kaçmış.. Yeniden salmışım kendimi, ne olduğunu anlamıyorum bırakıveriyorum her şeyi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
depresyon belirtileri sanki bunlar
çok zayıfsınız .
size tavsiyem akşam 8 den sonra yemek yemeye çalışın daha çok karbonhidrat içeren yiyecekler yiyin ve doktora gidin vitamin ve kan ilaçları alın onlar çok güzel kilo yapıyor
benimde çok iştahım yok akşam yemekleri yiyemiyorum mesela ama öyle çok zayifta değilim çok şükür ama almıyorum da kendimi bildim bileli aynı kilodayım
dediğim gibi bir doktora gidin size en iyi o yardım edebilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Gittiğim her doktordan aynı cevabı alıyorum, tahlil sonuçlarında hiçbir şeyim olmadığını söylüyorlar hatta kilolu olmam gerektiğini söyleyen dahi oldu, hatta ve hatta bir tanesi "bu sonuçlar harika, senin derdin ne keşke bende senin gibi olabilsem" bile dedi. Anlamıyorum bir psikologa mı gitsem faydası olur mu acaba. Not olarak, geçen yaz 15 gün kadar süren bir staj yapmıştım. Orada benden yaşça büyük bir çalışan ilk gün karşıma geçip alay dahi etmişti iki metre adamsın çubuk kreker gibisin bu kilo ne vs. diye çok canımı sıkmıştı, ikinci gün inat edip düzene sokmuştum yediklerimi staj bitiminde 8 kg almıştım, yüzüm falan dolmuştu herkes farkındaydı, bence az bir değişimdi ama toparlamışsın kendini vs. diyordu herkes, staj bitiminde ise bir iki gün daha devam ettim bu şekilde sonra yine aynı bene döndüm..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şu an adını hatırlamadığım bir markayı kullanmıştım, ertesi gün her tarafımı alerji yapmıştı acillik olmuş ölü gibi yatmıştım bir iki gün. Onun dışında Benexol, Supradyn ve balık yağı olan Marincap'ı kullanmıştım, Marincap sanki biraz iyiydi ama o da pek istediğim etkiyi yaratamamıştı bende. Ayrıca bir defasında bir spor hocasının tavsiyesiyle kilo aldırıcı tozlardan kullanmıştım bir ayda en ay 4 kg alırsın demişti o bile aldıramamıştı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Hımm . bünyeniz zayif sanırım
o vitanim ilaçları iştah açıyor halbuki sürekli yemek yiyorsun doymak nedir bilmiyorsun kendimden biliyorum :D
metabolizmanız çok hızlı çalışıyor demek ki gülücük
şöyle yapın gece sık sık ve çok yemek yiyin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yok yok bünyemde bir şey yokta o ilacı bir eczacının tavsiyesiyle kullanmıştım aç karınla demişti tok karınla almam gerekiyormuş böyle saçma işler oldu işte :D diğerleri de bir işe yaramamıştı dediğim gibi. Siz hangi vitamin ilaçlarını kullanmıştınız doymak bilmemenize sebep olan yazarsanız sevinirim gülücük Yeniden bir yemek programı da hazırlamaya başladım tavsiyeniz üzerine de geç bir saate bir tane öğün sıkıştırıyorum, metabolizmamda hızlı çalışıyormuş evet gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.