You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kerbela Özel Programı

Kerbela Özel Programı

Forumcu
Kerbela Özel Programı

10 Muharrem 1431 (2009), Aşura Gününde HilalTV ekranlarında yayımlanmış Kerbela Özel Programı.

Hüccetül-İslam Ali Ekber Ocaq Nejad, Kıble Dergisi Yazı İşleri Müdürü Musa Güneş, Araştırmacı Yazar Yazar Ramazan Kayan ve Araştırmacı Yazar Muhammet Emin Yıldırım'ın katıldığı yaklaşık 200 dakikalık güzel bir program.

Programda konuşulan konular. kısaca;

Kerbela'nın Arkaplanı..
Hz Hüseyin neden kıyam etti?
Hz Hüseyin'in fedakarlığı..
Aşura için neden hala yas?
Matemin Manası..
Matemin türleri ve matem tutanların dereceleri..
Matemde İfrat ve Tefrit..
Her gün Aşura, Her yer Kerbela!..
Kerbela ve İslami Vahdet/ttihad..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kerbela Özel Programı
islami vahdetten bahsediliyor hala,ey Allah'ım sen bizlere akıl fikir ver suriyedeki iç savaş mezhep savaşından din savaşına dönmüştür arkadaşlar,küfür ile islamın savaşıdır artık oradaki durum şii ile sünninin değil!
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Yanlış siyasi yorumlarınızın Kerbela Programı ve içeriğiyle ilgisi yoktur. Suriyede iç savaş varmışmış! İkincisi, Suriye'de şii yok denecek kadar azdır.. Aleviler vardır orada.. ve bunların hepsi islami mezheplerdir.. Ne küfrü! Vahabilerin beklediği ama başaramadıkları eylemler olmuştur ama şükür Allah'a öyle iç savaş diye bir şey yoktur.. Dualarınızla da bundan sonra olmayacak inşallah.. Lütfen bundan sonra programı izleyip konuyla alakalı yorum yapın.. baki selam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2012, Saat:06:10 PM, Düzenleyen: kodoo.
General
suriyedeki katliamları boşveriyorsunuz yani?evet doğru oradaki arap alevilerinin küfür inancı o kadar sapmıştır ki caferi veyahut diğer şii mezhepler bile onları islamdan kabul etmezler.Vahhabiler dediklerin kimler bilmiyorum kafasına göre müslümanlara iftira atan şia medyasından etkilenip diyorsan bunu Allah ıslah etsin seni,amerikancı diye suriyedeki müslümanlara iftira atılıyor peki iran afganistanda ırakta abd ye natoya karşı savaşan sünni müslümanlara karşı şii katliam tugaylarını yollamadı mı?bu ümmet birbirini kardeş gören müslümanlar oldukça birlik olabilir,o kardeşlik duygusunu ise zaten şia akidesi ve eylemleriyle bozmuştur
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
belliki hep yalan haberleri, bazen de doğru haberleri yalan isnadlarla dinlemişsiniz.. katliam yapanların kimler olduğu konusunda yanlışa düşmüşsünüz.. neyse.. dediğim gibi bunların sunduğum konuyla alakası yoktur.. tekrar ediyorum.. bu siyasi konularla iştigal etmem.. etseydim onunla alakalı vidyolar sunardım.. Sunduğum program, Aşura hakkındadır.. İlgisiz yorumlarınızı kendinize saklayın.. selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yalan yanlış haberler dediklerini kartel yandaş medyalar ve iftiracı şialar yaparlar,konuda geçen "islami vahdet" sözünün(yani şii-sünni birliğinin) boş bir yalan olduğunu iran-suriye-hizbullah takımı çok güzel gösterdi suriyede.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.