You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kendinize ait videolarınız

kendinize ait videolarınız

Forumcu
RE: kendinize ait videolarınız
a.s
kardeşim katılıyorum bu görüşüne çok ta güzel olurdu..
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: kendinize ait videolarınız
İsterseniz acemi yerine başka bir sıfat da yazdırabilirsiniz yönetici kardeşlerimizden rica ederseniz yaparlar..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: kendinize ait videolarınız
vealeykümselam benim kendime ait videolarım var ama sildim sonradan.. ama birisi bana benim fotolarla video hazırlamıştı çok güzel Big Grin güzel düşünmüşsün kardeşim böle bişi olması lazım bencedeWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-02-2009, Saat:12:10 AM, Düzenleyen: © CESSES ©.
beYaz yoLcu
protrek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben rütbe anlamında söylememiştim sadece latife yapmıştımgülücükyinede tesekkurler kardesım.

Rica ederim nasıl istersen!
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
protrek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a toprağın babası
acemi caylak kaldık SmileSmile

a.s kardeşim önemli dii inşallah
biz kardeşlerimizle anca takva da yarışalım .şan şöhret rütbe bunlar dünyalık şeyler..
tabi şimdi şu çaylak yazısının yerin de emir yazsa fena olmaz hani..
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.