You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Forumcu
RE: Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları
Bu noktadan bir adım daha ileri gitmemize imkan yok.
Bu ortamdan olup, bizden hariç bu konuyu kim çözerse çözsün aynı sonuca ulaşacaktır. ister süreci kısaltmak için özel mesajla çözümü aktaralım, isterseniz genel mesajla "kısa bir süreliğine" açıklamamızı yapalım; her durumda başlığın kaldırılması bedeline mukabil bu konuda açık nokta bırakılmayacaktır.
En azından, atmaca ilahi aşk ve gülsevra için bunu yapabilriz. Fazlası mahzurludur.
Vay be. insanlar bu meselede yalancı durumuna düşmeyi göze aldıklarına göre... değilmi... işte anlarsanız... onların emeklerini göz önüne getirince... meseleyi görünce...

sil gitsin konuyu kardeşim... kendine ve geçmişlerinin ruhuna bir hayır işle...

an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sen canını sıkma, hallederiz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
tamam. ben kendi açımdan yeteri kadar güvenliği sağladım.
Sen bir şeyler anlamışsın ama benim ismim geçmeden bu konudan kimse bir şey anlayamaz.
o yüzden sorun yok.
artık istediğin gibi davranabilirsin.
kimin neyi neden yaptığını Allah biliyor. vekil olarak yeterlidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ilginç.

an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-02-2011, Saat:09:33 PM, Düzenleyen: neferkaminanu.
Profesör
ben anlamadım sizi.ne oldu şimdi?
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
top benden çıktı.
gerisi senin sorunun.
cinlerle anlaşması olan sensin, bense dandikten bi faniyim. Smile
zaten bu meseleyi de hemen unuturum. biliyorum, unutmazsam yaşamsal derecede tehlikeli bir durum var ortada.

ancak biz ille karıştırmak isteyene bir şey yapamayız o kendi bileceği iştir. Sonuçta bizden gayri sayısız faktörler var, denemek isteyen deneyebilir.

Siz de görün dış meclis: top bizden çıkmıştır. sair gerisine atış serbesttir. konu sizde.

Sizin de kandiliniz mübarek olsun mübarekler. Böyle bir uğurda savaşan cinler kafir olurmu hiç?
Allah size de bu gece hayırlı dualarınızda yardım etsin, ayrıca birbirimize dua edelim.

- Bak abi sana kıyak yaptım seninkilere de dua ettim- Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
nerden benimkiler oluyor. ne anlaşmam var.
kardeşim şimdi sen de aynı şeyi korumaya çalışıcaksın bi anlaşman varmı şimdi. o zaman sen de cinlerle anlaşmalısın. hayret bişey.
ayrıca kafir olduklarını söylerken kastımın ne olduğunu da söyledim. resulullah'a muhalifler dedim. o da bu konuda muhalifler.
Aslında yahudiler sorduğunda hiç bu meseleyi açmasaydı onlar onu tercih ederdi. dünyevi zaferi için kullanıldıklarını ve kendilerinin riske edildiğini düşündüler.
Ben resulullahı severim, o tasarrufları hakkında yorum yapmayacağım.
ayrıca eline sağlık.
taha olmazdı zaten.
isimleri yazmışsın yukarıya ama demek gözlerinden kaçmış.
gülsevra-atmaca ya da ilahi_aşk diye belirtmişsin ben de aynı düşüncedeydim.
tabi geri getirebilirler ama , biliyorsun dünyaya zalim insanlar da lazım. varmı cesareti olan. yap o zaman. Smile

hadin iyi kandiller.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet herkes konuda hemfikirse son mesajınızdan sonra konunuzu siliyorumgülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.