Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları
Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları
duanıza amin deyip aynı şeyi sizin için dilemekten başka bişey yapamayız...
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
ben artık bu noktadan geri dönemem. seninle ya da sensiz devam edeceğim. çünkü benim anlayışıma göre kuranda her şey açıktır ve bu ayetler benim kafamı bulandırmaması gerekir. Şimdi anlattıkların kafamda belirli bir açıklık oluşturdu, ancak bazı yerlerde eksikler var.
gördüğüm kadarıyla benden başka mücadele eden kalmamış. Bu da , tespit ettiğimiz tüm riskleri tek başıma üstlendiğim manasına geliyor. Bu durumda yanıtı özel mesajla ya da msn'den verebilirsin. eğer sen de uygun görürsen bunu diğer insanlarla paylaşıp paylaşmayacağıma ben karar vereyim.
yanıtı göreyim önce.
zaten bildiğim şeyler.
pehh
...
Konu çözülmüştür
---
---
Konu benim açımdan kapanmıştır...
...
hamdolsun...
Şimdi yönetim şöyle bir şey yapabilir.
Bu sayfayı gizli hale getirebilir.
Bu sayfayı silebilir.
Bu sayfayı kıyamet gününe değin elinde tutabilir.
Tabi, ayet hakkındaki açıklama ve yorumların neden birbirinden bu kadar farklı olduğu meselesini insan çözünce....
Güven esaslı olmak üzere bu konuya ver,len emekler dahilinde düşünürsek...
Elimde bir silah olsaydı ve bir yetkilinin yanında olsaydım, bu sayfayı mutlaka sildirtirdim onu da söyliyeyim.
Ancak herkes kendi kaderini yaşar ve kişiler de neye vesile olacaklarını önceden kestiremez.
Demekki benim bu ayetin zırrına vakıf olmam, kıyametün bir süre daha gecikmesinden önemlidir diye bir sonuca ulaşıyorum; tuhaf bir sonuç

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi