You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları
Hakkınızda/hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim zihninizi , kalbinizi açsın ve doğru yolu bulmanıza yardım etsin. amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben zaten bi süredir sadece takipteydim karar neferin

duanıza amin deyip aynı şeyi sizin için dilemekten başka bişey yapamayız...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
amin.

ben artık bu noktadan geri dönemem. seninle ya da sensiz devam edeceğim. çünkü benim anlayışıma göre kuranda her şey açıktır ve bu ayetler benim kafamı bulandırmaması gerekir. Şimdi anlattıkların kafamda belirli bir açıklık oluşturdu, ancak bazı yerlerde eksikler var.

gördüğüm kadarıyla benden başka mücadele eden kalmamış. Bu da , tespit ettiğimiz tüm riskleri tek başıma üstlendiğim manasına geliyor. Bu durumda yanıtı özel mesajla ya da msn'den verebilirsin. eğer sen de uygun görürsen bunu diğer insanlarla paylaşıp paylaşmayacağıma ben karar vereyim.

yanıtı göreyim önce.
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
msn...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
bir kaç denemede ancak gönderebildim.
var gene bir numara ama neyse.
msn'e gel.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
göndermişim zaten. anla işte.
gülücük
şimdi flood yapıyorsun diyecekler ama değil.
neyse.
gören bir yetkili olursa diğer mesajları silebilir.
msn'de buluşalım demiştim. Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ne bağırıyorsun abicim ya. geliyorum tamam. karizm
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Çok da o kadar zor değilmiş.
zaten bildiğim şeyler.
pehh karizm karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
...
...
Konu çözülmüştür
---
---
Konu benim açımdan kapanmıştır...
...
hamdolsun...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allame'nin açıklamaları ışığında Çözümü başkalarının da gördüğünü varsayıyorum. Çözümü gördüğümüzde Allame'nin neden bilgi vermemek için bu kadar uğraştırdığı da anlaşılıyor.
Şimdi yönetim şöyle bir şey yapabilir.
Bu sayfayı gizli hale getirebilir.
Bu sayfayı silebilir.
Bu sayfayı kıyamet gününe değin elinde tutabilir.
Tabi, ayet hakkındaki açıklama ve yorumların neden birbirinden bu kadar farklı olduğu meselesini insan çözünce....
Güven esaslı olmak üzere bu konuya ver,len emekler dahilinde düşünürsek...
Elimde bir silah olsaydı ve bir yetkilinin yanında olsaydım, bu sayfayı mutlaka sildirtirdim onu da söyliyeyim.
Ancak herkes kendi kaderini yaşar ve kişiler de neye vesile olacaklarını önceden kestiremez.
Demekki benim bu ayetin zırrına vakıf olmam, kıyametün bir süre daha gecikmesinden önemlidir diye bir sonuca ulaşıyorum; tuhaf bir sonuç karizm

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.