You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları
konuyu anladıktan sonra ister git ister gitme. ama şu meseleyi kendi iyiliğin için açma. bir süre. bir görelim neler olacak diye. ben bu kapıyı bu kadar açabilirim. daha fazlasını açarsam elimizde maddi manevi ne varsa talan ederler. ben kendimi korurum da, -vekil olarak Allah yeter- etrafımda zayıf çok insan var. onlara bir şey olur. sen de onlardan birisn. zayıf demiyorum ama, etrafımdasın. onu kastediyorum. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bana zarar veremezler abi ya. Allah'ın izniyle bir şey olmaz bana. boşuna vesvese yapıyoruz.
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
evet. aynen dediğin gibid.r o halde bugün yaşadıkların rüyaydı, gözünü açtın ve şimdi uyandın . öyle mi yorumlamamız gerekir. anladın sen oni. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
değilmiş abi ya. çimdikleyince acıyor. ben gidiyim bu işten uzak durayım bir süre. ama buralarda olmamın faydası var bana. toplumdan kopmamam lazım.
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
tabiki. Şeriattan ayrılmamakta fayda var. Artık buradaki ortaö bir çeşit şeriat haline dönüşmüş. Fazla uzak kalırsan şeytana kanma ihtimalin artabilir. katılıyorum. bu sefer sen haklısın. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
abi ben her zaman haklıyım zaten. sadece şu meseleyi çözemedim diye sana bu kadar avans veriyorum. yoksam acaip hızlı kaçarım kimse hızıma yetişemez. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
kaçamadın ama. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
)) bende de kötü bişey yok hamdolsun üzerime bugun 3 kişi okudu üfledi )
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.