You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları
çözersen sen çözersin, ben senin işine karışamam.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Hele Allahla kulu arasına hiç giremem. işim olmaz. hem, bana ne gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ben bi 10 dakika şöyle bi göz gezdireyim, ne şekilde sormam gerektiğine karar vermem lazım ki. bi yol haritası çizip ona göre bir kaç sorum olucak. pardon soru değil. yani öyle mi diye. hee ya da ı-ıh desen yeter. Smile
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
olur olur. benim de az işim var gelirim devam ederiz. 10 dakika çoktur ama. 5 dakika. gelecem burdaysan devam ederim değilsen giderim ona göre.
böyle de bi sınavın olsun. herkes nasibini yer gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
daha gitmedim abi. tamam 5 dakka diyorsun. buraya kadar getirmişim seni burdan kaçırır mıyım. Smile
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Zülkarneyn güçlü birimiydi acaba karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-02-2011, Saat:09:35 PM, Düzenleyen: neferkaminanu.
Allame
bildiniz. size kocaman bi aferin. ayette yazıyor ya aslanım. böyle şeylerle vakit harcama zor şeyler çalış biraz. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
demekki güçlü biriymiş. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-02-2011, Saat:09:35 PM, Düzenleyen: neferkaminanu.
Allame
ben hiç bir şeyi bir yere atmıyorum. ben kendi gerçeğime göre yanıt veriyorum. Olur ki benim gördüğümd e doğru olmayabilir. Gerçek olan ne varki Allah'tan başka. varmı öyle bir şey. yaşadıklarıma gördüklerime uygun yanıt veriyorum sadece.
o da , kendin kendinin mesulüsün. ne olacağına da ben karışmam. bildiğin bir şey varsa sana bildiğini ya da bilmediğini söylerim.
bunu yapmakta doğru ettiğimden de emin değilim zaten.
sonuçta benim anlattığımı bir başkasının reddiye yazma ihtimali hep vardır. Bu ise benim gerçeğimi zayıflatır. Açıkçası endişelerimden bir tanesi bu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
o bizi bağlar mı üstad. kişi sonuçta kaderinin götürdüğü yere gitmeyecek mi. eğer birisinin kaderinde bu meseleyi öğrenmek varsa ve buraya gelmişse sen ona engel olmakla aslında kişinin kaderine müdahele etmiş olmaz mısın. bu iş bu kadar araştırılmışsa bunun çözüme kavuşması için bu kadar insan çalışmışsa, Allah'ın bu kadar insanın aynı ortamda aynı soruna kafa yormasına müsade etmekle; eğer çözüme ulaşmıyacaklarsa, bu israf değilmidir? Halbuki Allah müsrifleri sevmez. Burdakilerin bir çoğu ise Allah'ın sevdiği olma yolunda mücadele eden kişiler. Şu halde Allah bu meselenin çözülmesini takdir etmiş olduğunu düşünmemiz icap etmez mi sizce de.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.