You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları
Ortamı gerecek ne var anlayamadım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
doğru gerecek bir şey yok.
anlat o zaman. :D
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
ne anlatacakmışım. ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
söyledin ya abi.
şu ayetlerle ilgili gördüklerini. öğreticeksin. öğret bana haydi. gülücük
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
sen kabul ettin mi de ben öğreteyim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
etmedim. etmedim ama deki niye etmedin. ben kendi nefsim adına ederim. ben kendimi bilirim ama başkasına niye kefil olayım ki. biraz ağır bir koşul değilmi bu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
değil. öyle gerekiyor. onu alabiliyorsan veririm alamıyorsan yapabileceğim bir şey yok. bu hususta sana yardımcı olmayı isterim ama elimden fazla bir şey gelmiyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
peki biraz sohbet etsek?
sohbet ya.
sen bana bir şey anlatma. ben sana sorayım mesela. diyelim ki sen sadece bilmişsem onu söylersin. o kadar bir şey yaparsın herhalde. bu kadar da firavun olamazsın. Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
onu yaparız. ayrıca ben firavun olabilirim, sen Musa olmayı becerebilirsen mesele yok. anladın sen oni gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Güneşin battığı yer, ondan sonra , zulkarneyn, bi de şu dağın arkasına kapattıkları demir bakır meselesi önce bunları çözmek istiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.