You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kaynana sevmediği için ayırmak

Kaynana sevmediği için ayırmak

Acemi Üye
RE: Kaynana sevmediği için ayırmak
selamun aleykum eyerki söylediklerin tamamen doğru ise ve seninde bunda katkın yoksa zaten mesele yok ama seninde bunda katkın varsa kendin ettin kendin bulmuş olursun eyer yok benim hiç suçum yok diyorsan
sizin şer bildikleriniz hayır hayır bildikleriniz sizin için şer olabilir
size bir iyilik gelirse bilinki bu allahtandır
başınıza bir musibet gelirse o da sizin nefsinizdendir
hamd alemlerin rabbi olan allaha mahsustur
rabim layıkıyla hamd eden ve layıkıyla şükreden kularından eylesin cümlemizi
heva hevesine ve şeytanın hile desiselerine uyan kularından eylemesin
ve bizleri allaha kul peygamber(s.a.v) ümet eylesin
Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü mine zalimin

Senden başka ilah yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerden
oldum

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Dua ile olacak iş değil bu..
İstenmiyorsunuz ne kaynana ne de damat adayı tarafından.
Ha bir ihtimal evlendiniz vs. ileri de daha kötü bir evlilik sizi bekliyor demektir ki başlamadan içiniz de bitirin.
Selametle kardeşim Allah yardımcın olsun.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Evlilik konusunda uzman olmasam da 24 yıllık erkeklik tecrübeme dayanarak anasının ağzına bakıp kız bırakan erkek bence erkek bile sayılmaz diyebilirim. O iş olsa bile sakat artık.

Kız olmak nasıldır bilemem ancak sizi yarı yolda bırakan insanlara itimat etmeyiniz. Konu evlilik olmak zorunda değil, bu daima böyledir.

Allah yardımcınız olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
şunu göz ardı ediyorsun Ahmet kardeş...büyüklerimiz bizim geçmediğimiz yollardan geçip deneyim kazanmışlardır...biz hayata pembe gözlükler ile bakarken onların gözlük camları şeffaflaşmıştır...ayrıca daha çok gençsin yaşın ilerlediğinde birde evlat sahibi olduğunda böyle konuşacağını zannetmiyorum..

belki annesi oğlunun görmediği bir yanlışını gördü oğlunu uyardı ve oğlanda farkına vardı....

çok yakınen tanıdığım biri yıllarca evlenme amaçlı görücü olarak bayanlarla görüştü ..onun boyu kısa ,bu kara , bu çok sarışın birinin bıyığı bile var dedi yaw gülücük

en sonunda bir akrabası bir bayan gösterdi ahu tuğbaya benziyordu çokkk güzeldi...görmeye gittiler..annesi ilk görmeden sonra oğlum bak bu bize gelmez..sen bunun süsüne para yetiştiremezsin kibirli vs vs..vazgeçiremedi bu beyefendiyi...ve evlendiler...inan evliliklerinin 2-3 ay sonrasında başladı tartışmalar..kadın bir şirkef çıktı ...adama ağzı alınmayacak laflar...kocasına ya Saskin öyle böyle..dayak kavga haaa bu arada kaynanayıda dövdü arada o kadında haketmediğini gördü. küsmeler evi terkedip gitmeler tekrar barışmalar.bu yıllarca sürdü.kadın 15 yıllık evliliği boyunca kaç kere annesinin evine gidip geldi sayamadım ...2 çocuktan en son kadın gitti bir daha dönmedi...bu arada adamın annesi öldü...ve bu adam şuan sokaklarda yaşıyor...çünkü annesi hiçbir zaman onu bırakmamıştı. destek olmuştu...ne anne kaldı ne karısı nede çocukları elinde

neden bu kadar uzattım ..çünkü bazen bizim göremediklerimizi büyüklerimiz görür..yani anne baba sözü dinleyen zararlı çıkmaz kardeşim..

bu bayan kardeşimizde öncelikle kendi muhasebesini yapmalı istenmiyorum ama neden ??
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Belkıs Akkale'den manidar bir türkü ile yoruma devam edelim.
Yörelerimize göre gelin kayınvalide arası kaynaşmalargülücük)

oy kaynana kaynana
dişleri gedik kaynana
oğlun kebap getirdi de sensin yidik kaynana
oğlun çerez getirdi de sensin yidik kaynana

kaynanayı ne yapmalı?
kaynar kazana atmalı!
yandım gelin dedikçe de altına odun atmalı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gülücük

he güzel..sende közü alevlendir alketa:D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.