Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kaş aldırmak günah mıdır ?
Kaş aldırmak günah mıdır ?
Normal kadın kaşının bir şekli (normal sayılan şekilleri) vardır. Bunların dışına çıkan, göze sakil gelen, sahibini çirkin gösteren ve bu yüzden onu rahatsız eden fazla kıllar alınabilir. Normal kaşları, modaya uyarak inceltmek, yerlerini değiştirmek… caiz görülmemiştir. (Hayrettin Karaman)
hasislere inanıyorsanız , yüzünüzden tüy yolduramassınız , kem küm etmeye gerek yok , hadis açıktır , kenardaki fazlaları yolabilirsiniz demiyor , kötü görüneni yolabilirsiniz demiyor , ya inanacaksınız bu hadise , yada inanmayacaksanız , kem küm etmem ben direk neyse odur , çünkü herkes kafasına göre kem küm ederse din diye bişey kalmaz , herkes her hadisin arkasına kafadan bişey eklerse hadis inancınız ne olur ? ne diyor ? yüzden tüy yolana lanet olsun diyor gayet açık , hani nerde diyor kenardan taşanı yolabilirsiniz diye ? hani varmı delil ?
Mesela bir kadının fitratinda sakal ve bıyık yoktur
Hastalık yüzünden bunlar cikiyorsa yoluna bilir.
Hormon tedavisi gören ve erkek gibi sakal ve biyigi çıkan bir sürü kadın var
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi